Ihan paras kesäpäivä!

Se ei lopulta paljoa vaadi, se ihan täydellinen kesäpäivä. Alasti juoksemista mummilan pihassa vesiletkun suihkiessa vettä ja auringon lämmittäessä ihoa. Lämpöisen kylvyn pihalla siskon kanssa vettä roiskien. Leikkipuistossa juoksemista ja keinumista. Terassilla jätskin, mansikoiden ja kirsikoiden syömistä. Päiväunet mummin vieressä. Läheisiä ihmisiä. Sen +20 kelin ja auringon. Niistä muodostui lapsen silmissä sunnuntaina ihan paras kesäpäivä ja hän pyysi, että olisi vielä voinut jäädä mummilaan, kun lähtö koitti.

teeleidi+lindexoffical lindexoutfit

Ajaessamme kotiin katselin vihreitä peltoja sinistä taivasta, kesäidylli auton ikkunasta näytti täydelliseltä. Lapset olivat iloisia ja tyytyväisiä. Yritin olla miettimättä sitä, että koko alkavaksi viikoksi luvattiin kaatosadetta ja keskittyä siihen, miten pienistä palasista saa ihan täydellisen päivän.

Koko viikonlopun keli oli Jyväskylässä supernätti ja lasten onnesta suuri osa tuntuu koostuvan kyllä vesileikeistä ja paljaista varpaista nurmikolla. Toivotaan, että saamme vielä pian tällaisia kelejä!

Toisaalta mietin maanantaina, että olipa hyvä päivä. Kirjasto ja sämpylän leivonta oli kivaa sadetekemistä. Lukuhetki sateen ropistessa kattoon oli tunnelmallinen ja äidinkin mieli virkistyi, kun sai lukea uusia kirjoja. Sateen tauotessa pyöräilin jumppaan. Voi se ihan paras kesäpäivä sellainenkin olla, mutta pidemmän päälle jaksaa paremmin auringon ja lämmön kanssa. Oletko itse lämmön kaipaaja?

teeleidi+lindex teeleidi+lacepaita&hame LINDEX/ kengät VAGABOND/ hattu H&M/ aurinkolasit UNOFFICIAL

Minun viikonlopun asuni oli myös ihan paras, sillä se oli vilpoinen ja kesäinen ja äärettömän mukava taas. Helppo hame, jonka mitta on sellainen, ettei siihen kompuroi tai ettei peppu vilku. Hattu päähän niin ei tarvitse vääntää tukkaa ja kengät paljaisiin jalkoihin. Paita ja hame löytyivät Ahvenanmaan Lindexiltä -50% alesta, ainoa auki ollut kauppa ja ainoa, missä kävin. Mutta sopivat erittäin hyvin kesäpäivään! Lemppariaurinkolasini ehtivät viime viikolla sekuntiksi taaperon käteen, mutta mies sai onneksi väännettyä epämääräiseen suuntaan sojottaneen sangan paikalleen. HUH!

Nyt mennään kumppareissa ja takit päällä hetki, peukut pystyyn että ihan parhaita kesäpäiviä tulee rutkasti vielä lisää!

Mistä palasista koostuu sinun ihan paras kesäpäiväsi? Mitä pidät kesäpäivän asusta?

P.S. Jos et ole osallistunut arvontaan, niin vielä tänään ja huomenna ehdit, KLIK!