Äänestä ja voita ihana paketti!

Iloista heinäkuuta ihmiset! Viikonloppu oli mitä ihanin ainakin Keski-Suomessa, jossa aurinko mollotti meitä hellien. En siis saanut aikaiseksi tehdä tätä perinteistä äänestyspostausta eiliselle kuten suunnittelin, vaan olimme pihalla ja menossa koko ajan. Toivottavasti nautitte ja sielläkin paistoi, missä viikonloppua vietit!

Kesäkuun asut on nyt niputettu ja kahdeksan asua näki päivänvalon. Täytyy sanoa, etten ole koskaan ollut näin tyytyväinen niin asuihin kuin kuviin, johtunee kesäasuista, Kyproksen taustoista ja siitä, että sai käyttää niin paljon sandaaleja! Jokaisessa asussa viihdyin todella hyvin ja koin niiden olevan näköisiäni. Toivottavasti saitte näistä inspistä kesäpukeutumiseen!

kesäkuuvalmis1

Tätä postausta silmällä pitäen toin teille oliiviöljyä sisältäviä tuotteita reissusta ja lisäsin pakettiin Lushin Sea sprayn hiuksille sekä Signe Seebidin luonnonkosmetiikkadeodorantin. Aivan ihana paketti mielestäni kesätukalle ja -iholle!

Nyt siis mukaan arvontaan. Äänestä kesäkuun suosikkiasi seuraavin säännöin:

1.Kommentoi tähän postaukseen suosikkiasusi numero (saa perustella, saa kertoa kuulumisia, tykkään kaikista kommenteista!). Tällä saat yhden arvan.

2.Toisen arvan nappaat, kun seuraat blogiani jollain virallisella kanavalla (bloglovin, blogit.fi, facebook, Instagram).

3.Muista jättää yhteystietosi ja kerro, oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla.

Onnea matkaan! Arvonta on auki torstaihin 6.7.2017 klo 18 asti!

palkintoheinakuu

P.S. MIIA, joka voitit SIGGin juomapulloarvonnassa! En ole tavoittanut sinua sähköpostilla! Odottelen vielä toisen viikon ja jos en saa yhteyttä, 10.7. arvon tuon pullon uudelleen!