Vuosi puolivälissä, aika tehdä tilinpäätös

On se myönnettävä, puolet vuodesta on kulunut. Blogi toimii ihanasti itsellenikin muistin virkistyksenä, sillä kun aloin miettiä mitä teimme tammikuussa, ei aluksi mieleen tullut yhtään mitään. Mutta täältähän se löytyi.

Kulunut puolivuotinen on ollut aikamoista haipakkaa kahden pienen kanssa öitä valvoessa. Kyllä, meillä nukutaan aika huonosti. Kevääseen mahtui x määrä korvatulehduksia, muutamat määrät oksennuksia, muutamat enterorokot ja hirveästi väsymystä. Mutta toisaalta puolivuotiseen mahtui reissut Vuokattiin, Tukholmaan, Kyprokselle, Tallinnaan ja Ahvenanmaalle, veljeni häät, puolimaraton, hirmuisen ihania perhehetkiä ja onnea siskoksista. Paljon sitä perusarkea lasten kanssa, joka suurimmaksi osaksi jää blogin ulkopuolelle. Niistähän syntyy ihan tasapainoinen kombo!

Jos kysyisin teiltä, mitä jäi postauksistani ekalta puolivuotiselta mieleen, voisitte nostaa ihan eri juttuja esiin, mutta ajattelin tehdä tilinpäätöksen ja nostella tähän jokaiselta kuulta omia suosikkejani, näin löydätte ehkä jotain, jota ette ole huomanneet aiemmin. Tai matkaan on voinut tarttua uusia lukijoita kevään aikana, jotka eivät ole vanhoja juttuja selanneet. Joten puolet blogivuodesta 2017, olkaapa hyvät!

TAMMIKUU

Minut houkuteltiin astangajoogaan blogin kautta ja kävin alkeiskurssin. Hyvin epäileväisin, hyvin epäileväisin mielin lähdin ja edelleen pidän sitä vähän ”tylsänä” lajina itselleni, mutta niin hyvää tekevänä, että siellä käydään. Lue täältä joogafiiliksiä. Kävimme miehen kanssa kaksin Apulannan keikalla ja ihanalla aamiaisella Helsingissä. Tammikuun lopulla matkattiin Vuokattiin ja nousin todella pitkästä aikaa hevosen selkään. Tuo mahtava kokemus vaelluksesta löytyy täältä.

astanga3 bontemps5 kainuunvaellustalli10

HELMIKUU

Kuu vaihtui Vuokatissa ja toteutimme yhden haaveen, huskysafarin, lue siitä tästä. Oli huippukivaa! Lisää Vuokatti-asiaa voit lukea mm. tästä postauksesta. Kävimme esikoisen kanssa Disney on Icessa, voin noita jääshow juttujakin suositella lämmöllä!

vuokatti13 vuokatti12 disneyonice+frozen ariel+disneyonice vuokattihusky

MAALISKUU

Maaliskuussa potkukelkkailtiin järven jäällä. Siis milloin olen viimeksi potkukelkkaillut! Käy ihmeessä Niihamassa jos voit! Juhlittiin ekat tuplasynttärit, joilla oli hirmu määrä vieraita ja Elsan vierailusta puhutaan edelleen!

juhlaprinsessa+elsa frozen+cake niihama+ulkoilu

HUHTIKUU

Mies oli pari viikkoa maalis-huhtikuussa isyyslomalla ja kävimme mm. Tukholmassa, jossa olikin ihan kevät yhtäkkiä! Löysimme Tampereelta aivan ihanan puurobaarin ja pääsin käymään niin Indiedaysin inspiraatiopäivässä kuin Kanadan suurlähettilään luona. Myös sairastelukierteestä rustasin.

secretwardrobe IMG_20170329_122228_747 silverjungle+haalari mamabear+puuro

TOUKOKUU

Toukokuu räjäytti pankin. Se alkoi veljeni häillä, jossa oli kaksi ihanaa morsiustyttöä. Jatkui elämäni ensimmäisellä puolimaratonilla ja äitienpäivällä. Sitten lähdettiin kahdeksi viikoksi Kyprokselle. Siellä juhlittiin 16-vuotispäiväämme miehen kanssa. Toukokuussa julkaisin yhden henkilökohtaisimmista teksteistä ikinä, josta sain paljon palautetta, kiitos siitä. Toukokuu oli niin upea, niin täyttä tunteiden vuoristorataa ja ilotulitusta, että en meinannut päästä yli, kun se oli ohi!

hääkukka bridesmaids worldoftre+pompdelux helsinkicityrun2 silverjungle+maksi

KESÄKUU

Vielä kesäkuun ensimmäisen viikon olimme Kyproksella, sieltä on julkaistuna muun muassa uikkaripostaus, bikinipostaus, merirosvoreissu ja puutarhareissu. Hakusanalla Kypros löytyy vielä lisääkin! Kotona kävimme heti Särkänniemessä ja uudessa Muumimuseossa. Kävin Siljan kesälounaalla, Tallinnassa blogimatkalla juhannukseksi suuntasimme Ahvenanmaalle, eli täytyy sanoa ettei kesäkuussa vietetty liikaa aikaa kotona ja sitä on korjattu tämä viikko, kun on oltu vain kotona ja lähipuistoissa!

bardot+mekko+summer signeseebid+kuorinta changelingerie+nissibeach muumimuseo+muumipatsas

Jäikö jotain mainitsematta niistä postauksista, mikä sinulle ovat jääneet mieleen? Kyllähän blogi tallettaa ne hyvät hetket. Helmikuulle luonnoksiin jäi makaamaan postaus uupumuksesta, olin vuorokauden verran yksin kotona ja söin ja nukuin väsymystä pois. Harvoin tulee kuitenkaan nostettua näitä puolia esiin, vaan on kivaa jakaa ne hyvät hetket. Kun väsymys helpotti, tekstiä ei enää tullut julkaistua.

Näin nopeasti se puolivuotinen tuli niin elettyä kuin kerrattua. Paljon asiaa jäi ja jää blogin ulkopuolelle, mutta toivon että olette ammentaneet täältä sitä, mitä nimikin lupaa ja saaneet energiaa päiviinne. Arkihöperyydet päivittyvät hakerasti Instastoriesissa, @optimismiakatja nimen alla.  Lupaan yrittää parhaani jatkossakin tuoda sitä energiaa peliin!

Seuraavaksi kasaan vielä kesäkuun asut perinteisesti ja pääsette osallistumaan arvontaan!

Mikä jäi mieleen ensimmäisestä puolikkaasta vuodelta 2017? Blogijutuistani tai mikä oli oman puolikkaasi kohokohta?