Tienaa pientää ekstraa sillä, että kerrot mielipiteesi!

Bella-blogit, kaupallinen kampanja

Kaupallinen yhteistyö Mielipidemaailman kanssa

Taas heillä on liian pienet kengät. Taas siellä sataa vettä. Ei kun tänään onkin helle. Tiedätte ongelman? Lasten kenkien käyttöikä on ihan hirveän lyhyt ja Suomen kesässä tarvitsee kaikki kenkälaadut kumpparista gore texiin ja sandaaliin. On kesäkenkääm välikausikenkää ja talvisaapasta. Kotiäidin tai -isän tienestit eivät ole huimat, mutta menot välillä sen sijaan hirvittävät. Itse koen kenkäasian yhdeksi hankalimmaksi, sillä lapsen on annettava hyppiä lätäköissä ja mulpata mutaan sekä jarruteltava potkupyöräänsä. Siinä, missä muuten vaatehankinnoissa voi paljonkin hyödyntää kirppareita, voin sanoa, ettei 3-vuotiaan kengistä jää paljon seuraaville sukupolville esittelemistä!

mielipidemaailma+zalando

Kaikenlaisia menoja piisaa ja kotiäitinä olisi kivaa tienata joskus pientä ekstraa. Ajanpuute on kuitenkin krooninen pienten lasten kanssa ja väsymyskin painaa, millä sitä ehtisi pientä ekstraa tienata? Pääsinkin blogiyhteistyön kautta tutustumaan Mielipidemaailma-sivustoon ja ilahduin: tässä on helppo tapa tienata hieman ekstraa ja homman voi toteuttaa vaikka lasta nukuttaessa. Joo-o, näin olen tehnyt, lukekaa pidemmälle miten!

mielipidemaailma+puhelin

Mielipidemaailma.fi on sivusto, joka kerää yrityksille tietoja esimerkiksi kulutustottumuksista. Näin yritykset saavat arvokasta tietoa sekä mielipiteitä käyttäjiltään, eli sen lisäksi, että tienaat, vaikututat tuotekehitykseen. Sivustolle kirjaudutaan, täydennetään profiilitiedot ja aletaan vastata kyselyihin. Yksi kysely voi kestää viisi minuuttia tai 30 minuuttia, sen näet tiedoissa etukäteen. Klikkaat kyselyn auki, vastailet ja lopussa tienaat pisteitä – sitä enemmän, mitä pidempi kysely oli. Pisteet voit vaihtaa sitten rahaksi Paypalin kautta tai vastaanottaa lahjakortteja yhteistyökumppaneilta. Halutessaan pisteet ja niiden kautta tienatut rahat voi ohjata hyväntekeväisyyteenkin suoraan sivuston kautta. Mielipidemaailman yhteistyökumppaneissa on mm. Zalando. Voit siis vaihtaa tienaamasi pisteet esimerkiksi Zalandon lahjakortin ja hei, siellä myydään esimerkiksi niitä kenkiä lapsille!  Lisäksi kyselyjä täyttämällä osallistut arvontaan, joka järjestetään neljä kertaa vuodessa ja palkintona on 1000 euroa.

Kun palveluun kirjautuu, kannattaa täyttää profiilitietonsa mahdollisimman hyvin, sillä näin sinulle kohdistuu mahdollisimman usein juuri itsellesi sopivia kyselyitä (vastaajan tulee olla yli 18-vuotias). Ne kilahtavat sähköpostiin ja saat päättää alatko vastata vai skippaatko homman tällä kertaa, sähköpostissa näkyy heti kyselyn täyttämiseen arvioitu aikakin.

mielipidemaailma+netflix mielipidemaailma+kysely+survey

Miten ihmeessä sitä sitten voi lasta nukuttaessa tehdä? Niin kuin sanottu, aikapula vaivaa ruuhkavuosieläjää. Kun iltasadut on luettu, kuopuksemme vaatii, että joku makaa pinnasängyn vieressä. Muuta ei tarvita, kuin aikuinen vieressä ja joskus siinä saa makoilla pitkäänkin. Minä innostuin siis yksi ilta vastailemaan kyselyihin puhelimella niin, että pisteitä kolisi. Lapsi jo tuhisi sikeässä unessa, kun minä vielä vastasin pariin kyselyyn. Ihmeen koukuttavaa.

mielipidemaailma+kotiäiti

Tähän mennessä olen vastannut kyselyihin muun muassa Netflixin käytöstäni sekä siihen, mistä ostan vaatteita. Ohjeet ovat olleet hirmuisen selkeät, eli vikaan ei voi mennä. Jotkin kysymykset (esimerkiksi talouden tulot) saattavat tuntua liian henkilökohtaisilta, mutta niihin pystyy halutessaan ruksimaan kohdan ”en halua vastata”.

Joten olet sitten pienen ekstrarahan tarpeessa tai haluat vaikka hemmotella itseäsi uusilla kengillä, suosittelen rekisteröitymään ja kokeilemaan. Se ei maksa mitään tai velvoita mihinkään ja kyselyt hoituvat kännykällä vaikka kaupan kassajonossa!

Aurinkoista viikonloppua!