Mielessä nyt + upea Store of Hope

En ole iäisyyksiin tehnyt blogihaasteita ja nyt kun aika on ollut vähän kortilla, päätin toteuttaa tämän Tuulan blogista bongaamani haasteen. Nämä ovat ihan kivoja juttuja ajoittain, eikö? Mitä siis on ollut viime aikoina mielessä?

Vaateostos/kenkäostos
Ihailin Kyproksella Adidaksen punaista verkkatakkia ja mietin, että 2,5 vuotta sitten ostamani Addun oranssi takki on yksi käytetyimmistä vaatteistani. Jäi kauppaan hinnan vuoksi. Näin tuon takin Tampereella jonkun mimmin päällä, kun palasimme reissusta ja katselin, että onpa ihana. Tallinnan blogireissulla se löytyi Virukeskuksesta puoleen hintaan, yksi oikea koko, olinpa innoissani! On ollut erittäin paljon päällä viime päivien sateissa!

Tuoksu
Mietin eilen juoksulenkillä, että niin hanurista kuin jatkuva sade onkin, oli se sateen tuoksu, nurmikon ja kukkien tuoksu siinä sateessa aika huumaava!

riverisland+ahvenanmaa

Leffa
Leffaa ei ole hetkeen ehditty katsella, mutta lapsi bongasi bussipysäkillä Itse ilkimys 3-mainoksen ja kysyi, voidaanko mennä. Lupasin toteuttaa!

Musiikki
No. Tämä on nyt aivan mahdotonta, mutta Robinin hulahula jäi juhannuksena niin päähän, että teen mieheni hulluksi laulamalla sitä. Lapsetkin alkavat tanssia, kun hoilotan Hula Hulaa. Se tulee vaan niin joka tuutista!

Kirja
Olen yrittänyt ehtiä lukea Nainen junassa kirjoittajan, Paula Hawkinsin uusinta. Mutta. Reissut, tapetin poistaminen (ARGH), lapset, leikkitreffit ja blogi ovat nyt vieneet ajan. Paniikki tulee, siinä on eräpäivä ja varauksia ensi viikolla, enkä todellakaan aio jättää kesken!

riverisland+rippedjeans

Ruokaekstaasi
Kyllä Ahvenanmaalla syödyt juustogratinoidut kasvispihvit ja noettu purjo tärähtivät aika kympillä. Suuri suositus (palaan vielä Ahvenanmaan ruokapaikkoihin).

Tanssilattia
Hmm, no olin Ville Vikingin discossa juhannusaattona? Siellä soi… HULA HULA! Argh.

Matka
Matka kuin matka, harvoin se on huono. Yhtä lailla nautin Ahvenanmaan reissusta kuin Kyproksesta, mutta onhan Kyprokset kuvat ja lämpö vielä päivittäin mielessä. Haikeus ei onneksi enää niin toivoton kuin aluksi!

Lempisovellus
Instagram ja Instagram stories ovat nyt jyränneet. Oletko mukana @optimismiakatja? Miksi ihminen haluaa laulaa ääneen videoille? Niin, en tiedä, uutuudenviehätystä?

On muuten harvinaisen jännä nähdä, että niitä höpöjä videoita seuraa eniten ihmiset, jotka eivät ikinä tykkää kuvistani tai kommentoi mihinkään. Hassu ilmiö. Onko kukaan muu huomannut samaa?

Arjen pelastaja
Rusinapaketit, talouspaperi, silikoninen tutinpidike, lounasravintolat, yllättävä halaus väsymyksen keskellä.

riverisland+mango

TV-sarja
Nyt tahkotaan OITNB:n viidettä (onko se viides?) kautta, koukuttava on jälleen kerran!

Kyyneleet
Väsymyksestä olen tirauttanut kerran jos toisenkin.

Muotielämys
Muotielämys? Hmm, nyt oli vaikea! Varmaan se kun laittaa lenkille siniset trikoot, oranssit lenkkarit ja pinkin pipon? Mikä näky!

Kauneudenhoidon ykkönen
Ihastuin hirmuisesti Signe Seebidiltä saamaani huulivoiteeseen. Se tekee niin pehmeät ja täydelliset huulet, ettei ole ennen nähty! <3 Lapsi haluaa käyttää sitä myös, tykkäsi hänkin!

Juoma
Yleensä teen juonti vähän hiipuu kesän lämmöissä, mutta näillä keleillä sitä on kulunut varmaan enemmän kuin normaalisti!

riverisland+storeofhope
farkut MANGO/ paita RIVER ISLAND/ kengät CONVERSE/ korvikset STORE OF HOPE

Postauksen kuvat otettiin aurinkoisena juhannusaattona, kun lämpö helli meitä. Pukeuduin sinivalkoiseen ja lopulta asuin koko juhannuksen noissa farkuissa.

Korvissa minulla ovat pari vuotta vanhat Store of Hopen korvikset ja yritys olikin ajankohtainen juuri juhannuksena, sillä silloin heillä päättyi joukkorahoituskampanja, jossa he hakivat rahoitusta yrityksen laajentamiseen kansainvälisille markkinoille. Seurasin hommaa mielenkiinnolla facebookista ja kyllä, 104% tavoitteesta täyttyi samoin kuin 25 000 rahoitukseen. Mahtavaa!

Store of Hopelle tärkeitä arvoja ovat eettisyys ja toiminnan läpinäkyvyys. Tuotteern tulevat kehitysmaissa toimivista erilaisista projekteista, jotka kouluttavat ja työllistävät ihmisiä, joilta puuttuu toimeentulo. Tärkeää on, että tekijä on saanut työstään oikeudenmukaisen korvauksen. Store of Hopen naisista toiseen, Annaan olen törmännyt niin vaatekutsuiluilla kuin useasti kirjaston aulassa kotiäitiaikoinaimme ja toivonkin yritykselle menestystä jatkossakin, mahtavaa että joukkorahoitus onnistui! 

Mitä pidät romanttisesta paidasta ja asusta? Entä onko Store of Hope tuttu? Jos olet tehnyt tai teet tämän haasteen, käy linkkaamassa kommenttiboksiin!