Lomaltapaluu sekä arvontavoittajia

converse+collegemekko

Loma tuli, loma meni. Se fiilis, kun on loman ensimmäinen päivä ja kaksi viikkoa edessä. Se on korvaamaton. Kaksi viikkoa ilman siivousta, pyykkäystä ja ruoanlaittoa, kaksi viikkoa retkeillen, autoillen, tutkien uusia paikkoja ja uiden. Kaksi viikkoa söin niin valtavan ihania salaatteja, etten ikinä. Aamupalaksi hedelmiä ja sitä etelän ihanaa paksua jogurttia, tiedätte. Juoksin aamulla rantaa pitkin merituulen puhaltaessa kasvoille ja auringon lämmittäessä koko ajan enemmän. Istuin illalla parvekkeella kuunnellen meren kohinaa.

Kun neljän päivän lomailun jälkeen kuopukselle nousi lämpöä ja ekat rakkulat, tajusimme hetken päästä, että enterorokko uhkaa pilata lomamme. Lopulta siitä selvittiin ihan kohtalaisesti, kaksi päivää myöhemmin kaatui esikoinen ja muutama päivä sen jälkeen sairastuin minä. Onneksi esimerkiksi itse säilyin kuumeettomana, yhtenä päivänä oli vaikeuksia kävellä kun jalkapohjiin nousi rakot. Sekään ei siis onnistunut lomaa pilaamaan, mutta pientä epävarmuutta se aiheutti.

collegemekko

Kiitollisena kokemastaan sitä saapuu Suomeen, mutta Kyproksen kuvia en ole pystynyt käymään läpi vielä monestakaan syystä. Ikävä on vielä niin kova turkoosin veden äärelle. Pyykkiä piti pestä ja kuivattaa viisi koneellista, kesäkukat istuttaa, mennä joogaan, juoksemaan ja jumppaan, olla pihalla kun saimme pari aurinkopäivää ja niin edespäin. Olin ennen lomaa jo varannut kampaajan, sillä pari viikkoa kloori- ja merivettä, aurinkoa ja huonoa hoitoa ovat aika kuuri tukalle. Nyt alkaa taas arki olla järjestyksessä, joten ehkä sitä pääsee bloginkin kanssa taas vauhtiin.

Siirtääkseni ajatukseni vielä takaisin lomalle nappasin päälleni tämän Nikosiasta löytyneen collarimekon. Aika teini, myönnän, mutta ihanan helppo kesävaate kotona olevalle. Sateesta huolimatta jalkoja ei palellut ja mieli vei Nikosian kaduille kun tämän puki. Lompsin tässä ehkä loppukesän. Niin, loppukesän. Tiedättekö, kun palaa +35 kelistä tänne ja miehellä loppuu loma, tuli ihan fiilis, että kesäkin loppui. Että nyt on joku syyskuu. Pitää ihan tolkuttaa itselleen, että nyt on alkukesä ja miehelläkin vielä uusi lomapätkä.

laukontori+denim college+conversemekko KYPROKSELTA/ tennarit CONVERSE/ takki GAP/ kello TOMMY HILFIGER/ korvikset UHANA DESIGN

Onko itselläsi joku reissu tulossa mitä kovasti odotat? Joko olet lomalla? Mitä pidät collarimekosta?

Niin ja niitä arvontavoittajia! Koiramäen liput lähtivät matkaan Pialle ja Sannalle, kesäpaketin toukokuun asuäänestyksessä nappasi puolestaan hilkka. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille! Suosikkiasuksenne toukokuulta nousi numero seitsemän, se oli tietysti ihan omaa luokkaansa maisemiltaankin!

Ja hei! Teille, jotka Koiramäestäkin olitte innoissanne: ihan pian arvonnassa Särkänniemen elämyspaketteja, joilla tietenkin myös Koiramäkeen pääsee, eli pysykää linjoilla!