Uikkari kuin koru

zalando+uimapuku+kypros

En vuosikausiin ole omistanut uimapukua, muistelisin että vuonna 2002 olen viimeksi ollut uikkarissa. Viime aikoina niin blogeissa kuin Instassa on vilahdellut valkoisia uikkareita ja omakin mieli alkoi keväällä haikailemaan uimapuvun perään. Kun tämä osui silmiini Zalandossa, se oli menoa, uikkari on kaunis kuin koru etupuolelta!

zalando+uimapuku

Tämä uimapuku menee kuin toppina shortsien kanssa vai mitä sanotte? Täytyy myöntää, että suurimman osan lomasta asuin bikinit päällä, mutta uimapuku oli hauskaa vaihtelua ja meni tosiaan ihan asustakin.

Olin haaveillut koko loman, että pääsisimme kuvaamaan hotellin kivikolle, paikka näytti niin kauniilta. Se oli kuitenkin mahdoton kuvauspaikka kahden lapsen kanssa, mutta lasten ollessa pari tuntia eräänä iltana lastenkerhossa meille tarjoutui tilaisuus ottaa kuvat kivikolla. Aurinko alkoi jo laskea, mutta jaksoi lämmittää ihanasti – Kyprokselle luvattiin loppuviikolle +38 helteitä, eli keli lämpeni vauhdilla koko ajan. Silloin kun lähdimme reissuun, päivälämpö oli +24 ja illalla paleli, loppulomasta ei ollut palelemisongelmaa.

swimsuit+jadedlondon figtreebay+nausicaa

Ja hei, me taisimme tuoda matkalaukussa vähän lämpöä Suomeenkin! Olipa ihanaa palata, kun aurinko lämmitti täälläkin, nyt vain niitä uikkarikelejä odotellessa! Kun on kaksi viikkoa kulkenut paljain varpain, ei osaa laittaa niitä umpikenkiä jalkaan, toivottavasti saadaan sandaalikelejä ja paljon.

zalando+swimsuit
uimapuku JADED LONDON/ aurinkolasit UNOFFICIAL (saatu)/ hattu ESPRIT/ korvikset CORUU (saatu)/ läpsyt REEF/ shortsit MANGO

Kyllä täytyy nieleskellä, kun näitä kuvia käy läpi. Tuo veden väri, se lämpö ja fiilis, tuulessa huojuvat palmupuut ja hiekka varpaiden välissä. Siinä on jotain niin lumoavaa, eikä siihen kyllästy koskaan.

Oletko sinä bikini- vai uikkarinaisia? Oletko huomannut kasvavan uimapukuinnostuksen, inspiroiko tämä värikäs versio?

Aurinkoa keskiviikkoonne!