Se kotiäidin pikkumusta (ja arvontamuistutuksia!)

Muistatteko, kun kirjoitin kotiäidin pikkumustasta viime vuonna? Vietin siinä ensimmäistä äitienpäivää tuplaäitinä ja koin hurjaa onnea. Samaa onnea olen kokenut tällä lomalla, sairasteluista huolimatta. Kun perhe on yhdessä ja esikoinen hokee nauttivansa, kaikki on niin hyvin.

Nyt olen vielä aikamoisessa lomakuplassa, josta varmaan kestää hetken ”toipua”. Lomalta on plakkarissa 5000 kuvaa, joten asiaa olisi. Niin monta vinkkiä ja fiilistä olisi, katsotaan kuinka jaksatte Kypros-juttuja, hih!

Ajattelin, että ehkä joskus iltaisin vääntäisin blogijutun tai kaksi. Totuus on, että huoneessa ei toimi netti ja olen keskittynyt fiilistelemään merituulta ja lomaa läppärin sijaan. Niinpä teen postaukset sitten kotoa. Ajastetut postaukset kantoivat onneksi aika pitkälle.

Kotiäidin pikkumusta osottautui kuitenkin ihan loistavaksi ranta-asuksi myös, ihan mahtava helleasu ja niin mukava! Saatika tämä tausta, minä viehätyn aina värikkäistä graffittitaustoista!

silverjungle+alekoodi+playsuit silverjungle+kotimaisuus silverjungle+playsuit silverjungle+trikoo
playsuit SILVERJUNGLE (saatu blogin kautta)/ läpsyt REEF/ hattu H&M/ arskat UNOFFICIAL (saatu)

Niinpä muistutan näiden kuvien myötä ALEKOODISTA Silverjunglelle, koodilla OPTIMISMIA saat vielä tänään -15% alennusta normaalihintaisista vaatteista. Tänään on myös vika päivä osallistua Koiramäen lippujen arvontaan ja eilen alkoi asuäänestys ja kesäpaketin arvonta. Klikkailkaa itsenne mukaan!

Mitä tykkäätte haalareista, onko jollain tämä playsuit?

Pidemmittä puheitta, toivotan oikein hyvää sunnuntaita, palaan linjoille kun palaamme Suomeen ja annan blogin levätä siihen asti. Nämäkin kuvat otettiin suoraan rantapäivän jälkeen, joten haalarissa on merivettä, meikit ja tukka miten sattuu, mutta eihän se haittaa, fiilis on tärkeintä.

Pysykää matkassa, jooko! <3 Palaan taasen!