Kesäpaketin arvonta ja toukokuun asut!

Taas on yksi kuukausi hurahtanut, enkä voi olla tekemättä tätä kuukausikollaasia, vaikka monesti mietin että tästä jo luopuisin. Toukokuu oli ihan mieletön kuukausi, siitä tulee olemaan aikamoinen lasku kesäkuuhun. Toukokuussa juhlittiin veljeni häitä, juoksin ensimmäisen puolimaratonini ja lähdimme ihanalle etelänlomalle. Loppukuusta sairastuin vielä lastentautiinkin, mutta onneksi lievänä. Olen saanut toukokuulta niin paljon yhdessäoloa perheeni, lapsuudenperheeni, mieheni ja lasteni kanssa, etten voisi enempää pyytää. Puolimaratonin suorittamisesta nousseet fiilikset eivät laske vieläkään. Ja vappu ja äitienpäivä. Aivan mieletön kombo!

Toukokuussa tuli julkaistua nämä seitsemän asua, joista viimeinen ehkä hieman poikkeaa muista. Kylmähän oli melkein aina, mutta asukuvia viikonloppuisin otettaessa jo vähän lämpöisempi.

Kesäkuu onkin ihan oudon oloinen, kun mies palaa töihin, me kotiin, on ehkä kylmä… Mutta mietitään sitä sitten. Kyproksen asukuvat kantavat varmaan sitten loppukesän, niitä on nyt kymmeniset plakkarissa, saas nähdä mitkä päätyvät julkaisuun.

kollaasitoukovalmis

Kesäkuuhun kuuluu kesäjutut oli kylmä tai ei, joten arvontapaketti onkin kesäinen. Se sisältää raakapatukoita, suolasuihkeen, rakonestopuikon sekä poskipunasetin.

Arvontaan pääset mukaan huikkaamalla toukokuun asusuosikkisi tähän postaukseen! Tee se 8.6.2017 klo 17 mennessä ja olet mukana arvonnassa!

palkinto

Kerro mikä jäi sinulle mieleen toukokuusta? Hei ja postaustoiveita otan aina mielelläni vastaan!

Iloista viikonloppua viileydestä huolimatta! <3

*arvottavat tuotteet saatu