Vähän erilainen rautakauppa

Kun Nekalan Rauta-Otra ensimmäistä kertaa järjesti syksyllä blogitilaisuuden, oli tuolla tilaisuudella aika suuri arkeani parantanut merkitys. Sieltä nimittäin poiki yhteistyö Inaria-kaapistojen kanssa ja edelleen jaksan ihmetellä, miten pärjäsimme ilman näitä kaappeja! Arki on ollut niin paljon siistimpää ja sujuvampaa kaapistojen myötä. Kun siis kutsu kävi uuteen tilaisuuteen, vastasin saman tien, että tulossa olen!

Sydämellinen kauppiaspariskunnan Emilia Takamäki oli meitä vastassa aurinkoisena lauantaina pari viikkoa sitten, kun saavuimme Nekalaan. Tällä kertaa esittelyssä oli uutuustuote LUOVA säilytysjärjestelmä ja lisäksi tutustuin ainakin minulle uuteen, oululaiseen nettikauppa Somianaan. He ovat aloittaneet toimintansa vuodenvaihteessa ja myyvät mm. suosikkini Pilken koruja, Harlow and Greyn kattaustarvikkeita ja ihania sisustusjulisteita. LUOVA puolestaan rakentaa mittojen mukaan paneeliseinään kiinnitettäviä säilytysjärjestelmiä, tasoja, kaappeja, naulakoita, mitä mieleen juolahtaa.

kattaus+somiana emiliatakamäki harlowandgrey somiana+servetti somiana+harlowandgreyluova+säilytysjärjestelmä luova+paneeliseinä

Kuten viimeksikin, niin nytkin iski Rauta-Otrassa vähän runsaudenpula. Ajatuksissa on yhden tapetinvaihto ja muutakin pientä sisustusprojektia olisi, mutta kun katseli tapetteja ja sisustustavaroita tuli kyllä sata ideaa päähän. Puutarhapuolikin on Nekalassa mahtava, heiltä löytyy mm. 80 erilaista grillimallia sekä viherpiha kukkineen. Sana rautakauppa onkin vähän väärä kuvaamaan tätä täyden palvelun sisustustaloa, josta saa ihan kaiken kotiin ja pihalle.

cellohome+rautaotra cello+rautaotra tapetti+rautaotra

Me nautimme lounasta ihastelleen Somianan Suvin tekemää keväistä kattausta ja vaihdoimme kuulumisia. Jälleen oli ihanasti järjestetty lämminhenkinen tilaisuus ja sisustuskärpänen tuolla puraisee, jo pihalla tullessani kotiin esittelin miehelle kuvia tapeteista. Käykö tämä, tykkäätkö, entä tämä…? Tiesittekö, että vuodessa tulee 100 000 uutta tapettimallia, että ihan helppo hommahan se on valita yksi! Minä ihastuin alla olevaan PipStudion tapettiin, kommentoikaa onko liian mummolamainen?

pipstudio+wallpaper

Kiitos taas Rauta-Otra ihanasta tilaisuudesta!

Onko sinulla kesälle joku sisustusprojekti suunnitteilla?