Upea Aphrodite sekä maksimekko (sisältää alekoodin!)

silverjungle+maksi

Kun tämä maksimekko saapui postiin, oli kesä välittömästi läsnä. Mikä väri-iloittelu tässä mekossa onkaan ja pitkä maksimekko yhdistettynä paljaisiin varpaisiin sai hypähtelemään ilosta kesää odotellessa. Ajatuskin siitä, että voi kulkea paljain jaloin hiekan kutitellessa varpaita… Ihanaa!

Mekko pääsi siis tietenkin mukaan Kyprokselle, missä paljain jaloin voi kulkea ja varpaiden välissä on hiekkaa. Lisäksi kuvauspaikkoja olisi loputtomasti ja valoa piisaa aina. Uskotte varmasti, että asukuvia on tullut räpsittyä sen verran, kun on ehtinyt kahden kuvausassarin kanssa.

silverjungle+kotimainen silverjungle+maksimekko

Tämä kuvauspaikka on veistospuisto, jossa oli vaikka minkälaisia patsaita Aphroditesta lähtien. Kuvia ottaessa molemmat lapset olivat unessa, mutta kun heräsivät halusi esikoinen kuvata itsensä jokaisen patsaan kanssa. Otimme mitä erikoisempia asentoja ja kikatimme kippurassa, tästä puistosta jäi siis niin kivat asukuvat kuin perhealbumikuvat. Lisäksi mieleen painui ihana muisto hetkestä, kun kaikki nauroimme ja pöljäilimme yhdessä auringon lämmittäessä. Ihanaa niin, sillä Instagrammia seuraavat ovat varmaankin Instastoriesin puolelta huomanneet, että lomalla on nyt ollut myös aikamoista epäonnea. Siitä myöhemmin, keskitytään tähän ihanaan hetkeen ja päivään.

silverjungle+kesä silverjungle+alekoodi

Olen aikaisemminkin kirjoittanut Silverjunglesta, heiltä olen löytänyt niin lapsille kuin itselleni mukavia käyttövaatteita. Kaikki tuotteet ovat Global Organic Textiles -standardit täyttäviä tai/ja Ökotex-sertifioituja ja ne valmistetaan eettisiä sekä ekologisia arvoja unohtamatta. Tämä maksimekko löytyy täältä ja jos innostut siitä tai muista verkkokaupan tuotteista, nappaa alekoodi OPTIMISMIA talteen! Sillä saat -15% alennusta normaalihintaisista tuotteista tämän viikon loppuun asti, eli 4.6.2017 on koodi voimassa.

Itse huolin monesti riittääkö makseissa mitta yli 170cm pitkälle ja tässä muuten riittää, mekko on kokoa XS ja näette, että ei jää lyhyeksi. Mukana olevalla vyöllä sitä pystyy myös kuromaan ylemmäs halutessaan.

silverjungle+naisetmekko SILVERJUNGLE/ kengät SEPPÄLÄ/ aurinkolasit KAPPAHL/ hattu ESPRIT/ rannekoru Kyprokselta

Eikö tule ihanan kesäinen fiilis tästä mekosta? Ja merestä, minä niin rakastan kuvia missä meri näkyy! 

Oikein ihanaa tiistaita jokaiselle!

*mekko saatu blogin kautta