Terveiset Kyprokselta!

Ihan valtava kiitos ensiksi kaikille, jotka kommentoitte edelliseen postaukseen tai laitoitte viestiä. Ne merkitsivät paljon ja yllätyin, kuinka monella on samanlaisia kokemuksia. Mielelläni luen viestejänne edelleen ja kiitän, että niitä jätätte!

Sitten hypätään synkästä aiheesta ihan äärilaitaan, eli aurinkoon ja lomaan. Mietin, jaksanko lomaltamme käsin tehdä postausta ja kun purin ensimmäistä kertaa kuvia, en vielä innostunut. Nimittäin olen ottanut 300 kuvaa päivässä. Että niistä sitten työstän muutaman joskus blogiiin… En kuitenkaan ihan vielä!

Meidän lomamme alkoi yllättäen vesisateessa ja Instasta katselin, että esim. Turkinkin puolella sataa. Oli oikeasti todella kylmä tiistaina päivällä ja kävelimme huppareissa läpi vesisateen. Mutta siitä ovat kelit parantuneet ja aurinko taas saatu esiin!

Huoneemme on kaksio ja tytöt nukkuvat eri huoneissa. Eli kun he hakevat unta, vanhemmat yrittävät keksiä mihin mennä. Minä karkasin aulaan tekemään yhden pikapostauksen, mihin ajattelin kerätä Instaan kertyneet kuvat. Niitäkin on jo muutaman päivän jälkeen vaikka kuinka, Instastoriesista puhumattakaan! Oletteko seuranneet? Nimellä @optimismiakatja löydät minut sieltä.

Nämä kuvat ovat siis vähän toistoa Instaseuraajille, mutta paljon muuta on vielä tulossa!

Täällä on siis ihmetelty pilvien päällä oloa, ostettu todella aikuismainen ananasuimarengas (oli niin hieno!), ihasteltu uusien bikinien toimivuutta, rakastuttu aina vaan uudelleen kauniiseen maisemaan, käyty lenkillä sekä bodycombatissa ja ryntäilty lasten perässä. Siis varsinkin pienemmän. On korkeuseroja, altaita, muun muassa hirmu herkullisen näköisiä etanoita syötäväksi. Siis maassa. Silmät saa kyllä olla selässäkin tuon neidin kanssa, mutta onneksi on päiväuniaika!

IMG_20170522_124112_804 instagramcyprus1 instagramcyprus3 instagramcyprus2 instagramcyprus4 instagramcyprus5 instagramcyprus6 IMG_20170524_192925_961

Sellaiset kuulumiset täältä, mitä sinulle kuuluu? Me jatkamme nyt lomaa juhlimalla 16-vuotispäiväämme. <3 Onko Kypros itsellesi tuttu? Minä opin täällä muuten aikanani uimaan 1980-luvulla, mutta edellisen kerran olin Kyproksella vuonna 2003, eli 14 vuotta on vierähtänyt. Silloin menimme miehen kanssa Sling Shotiin (sellainen pallo ketjujen varassa, joka ammutaan taivaalle, vähän kuin benji väärinpäin) ja se laite oli kuin olikin paikallaan! Sinne siis verestämään muistoja tänään? Not. :D Kuka on käynyt Sling Shotissa?

Iloista viikon jatkoa!