Tukka hyvin kaikki hyvin? Sisältää alekoodin!

converse+denim

Onneksi se on muustakin kiinni kuin tukasta, mutta voi veljet mikä fiilis on, kun tukka on joskus hyvin! Minulla on ainakin suurimman osan arjesta kuontalo ihan miten sattuu pystyssä, välillä siihen vetää pipon peitoksi ja lopputuloksena on sähköinen hörsylä. Joten tilaisuus ottaa asukuvia, kun tukka on laitettu oli pakko käyttää hyväksi!

mango+converse silverjungle+unofficial

Olimme matkalla veljeni häihin ja käytimme muutaman minuutin asukuvien ottamiseen, ennen kuin suuntasimme hotellille vaatteiden vaihtoon. Hiukset olivat siis kampaajani Sirun laittamat, asu sen sijaan erittäinkin paljon käytetty perusasuni. Siinä oli luottoelementtejä, jotka ovat kuitenkin odottaneet kaapissa kylmien kevätkelien takia. Ensimmäistä kertaa oli valkoiset Converset ja revityt farkut jalassa sekä trenssitakki kaivettu esiin. Ihan mahtavan kevyellä askeleella kipitin kampaajalle, kun aurinko vihdoin lämmitti. Tässä kylmässä keväässä on muuten ollut yksi ihmeellinen puoli, parinakin viikonloppuna lumisateiden keskellä on ollut hyvin lämmintä!

Minä ja lapset olemme paljon käyttäneet Silverjunglen vaatteita, olette nähneet mm. jumpsuitin viime aikoina blogissa. Tämän neuletakin tilasin kutsuilla, jotka pidin vielä kuopuksen ollessa mahassa, eli se on jo vanhaa mallistoa, mutta uudessa mallistossakin on kaikkea ihanaa. Nuo kesäiset vaatteet odottavat vielä kuvaamista, mutta kannattaa käydä katsomassa! Nettikauppa pursuaa kevättä sekä kesää ja koodilla OPTIMISMIA saat -15% alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista aina 4.6.2017 asti. Suosittelen, että jos arvot kahden koon välillä, otat sen pienemmän, vaatteet ovat suhteellisen reilua mitoitusta!

desigual+unofficial silverjungle+converse
farkut MANGO/ t-paita VILA/ trikootakki SILVERJUNGLE/ aurinkolasit UNOFFICIAL/ kengät CONVERSE/ takki DESIGUAL

Ollapa niin kätevä käsistään kuin blogikollega Noora, että voisi halutessaan tehdä tukkaan tällaisen kesäisen letin. Mutta kyllähän siitä jo juhlan tuntua tulee, että saa kruunun kuntoon spesiaaleja tilaisuuksia varten.

Aurinkoista viikonloppua kaikille!