Naurettavan kevään ihanin puna

yellow+lindex

Sinä iltana kun kirjoitin tätä levisi Pekka Poudan repeily somekanavissa kulovalkean tavoin. Ei vaan kerta kaikkiaan sen jälkeen keksinyt muuta sanaa kuvaamaan tätä kevättä kuin naurettava, onhan se nyt kuitenkin parempi nauraa kuin itkeä. Itseäni alkoi naurattaa, kun juostessamme pääsiäisenä -7 asteen pakkasessa mies sanoi ”no toukokuun puolivälissä ei tarvitse ainakaan juosta räntäsateessa”. Vappuna tarvoimme karmeassa loskassa ja nyt toukokuun puolivälin lähestyessä tulee sitä räntää edelleen. Eipä siinä, minä kävin tuona samaisena iltana lenkillä ja raikas ilma oli itse asiassa erittäin optimaalinen juoksulle, pitkään on kyllä saanut pipoa käyttää! Oletteko muuten samaa mieltä, että Pekka on ihan paras tyyppi telkkarissa, niin luonnollinen ja sydämellisen oloinen ihminen? Kuinkakohan monen päivä piristyi noista höhötysvideoista, ihan mahtavaa aitoutta!

converse+katriniskanen poolakataryna+katriniskanen

Nämä kuvat otettiin itse asiassa jo huhtikuussa, juuri ennen vappua. Olin katsonut, että iltapäivällä luvattiin lumisateen alkavan ja niinhän se alkoikin jatkuen sinne vappuaattoon. Kuvien aikaan oli jo järkyttävän kylmä tuuli ja meinasi hymy hyytyä. Olenkin miettinyt, onko tänä keväänä tuullut normaalia enemmän, tuntuu että aina juoksee tuulta vastaan ja asukuvissa on tukka pystyssä?

poolakataryna+korvakoru

Nämä korvikset ovat kuitenkin ihanan keväiset ja sulattivat sydämeni, kun näin ne World of TREssa. Kotimaisen Poola Katarynan lintukorvikset ovat olleet suosikit ja luulen, että näistäkin tulee aika käytetyt korvikset. Ihanan kevyet koostaan huolimatta!

Huulilla on puolestaan se kevään ihanin puna. Olette varmaan huomanneet, etten ole mitään huulipunaihmisiä? Tällainen kevyt marjainen huulikiilto on kuitenkin aivan ihana tuoksultaan, tuo kevyen punan ja kiillon huuliin ja kosteuttaa samalla. Minä löysin siis tästä kevään suosikkipunan (tai kiillon). Kyseessä on Essencen glossy kiss lipbalm marjaisena, onko tuttu? Juuri sopiva väri tällaiselle antihuulipunatyypille!

katriniskanen+skinpantspaita VILA/ neule LINDEX/ housut KATRI NISKANEN/ takki ONLY/ kengät CONVERSE/ korvikset POOLA KATARYNA

Tässä asussa menin tälläkin viikolla, sillä tuo neuletakki on ihanan lämmin ja kylmähän tämä viikko oli. Nyt aurinkoisin mielin sunnuntaihin ja äitienpäivään, vai mitä?

Onko Poola Kataryna tai Essencen huulikiillot tuttuja?

Ihanaa äitienpäivää kaikille!

*huulikiilto saatu blogin kautta