Nopea mutta ravintorikas aamusmoothie sekä alekoodi

Jatketaan nyt ruokalinjalla hetki, kun siihen aiheeseen päästiin! Minulta nimittäin kyseltiin jokin aikaa sitten ohjetta smoothieen ja täytyy kertoa, että tällä hetkellä menen hyvin yksinkertaisella reseptillä smoothien suhteen. Aamuisin ei muutenkaan ole paljon aikaa, mutta kun yksin yrittä saada itsensä ja kaksi pientä liikkeelle niin aika säätämistä se on. Aamusmoothie valmistuukin siis mahdollisimman yksinkertaisella reseptillä tällä hetkellä ja sen pohjana on Voimaruoka, josta kirjoitin aiemminkin maaliskuussa.

360wholefood+voimaruoka

Wholefood-sekoituksessa on paljon kaikkia eri ainesosia, joita myös superfoodeiksi sanotaan, kuten chiansiemen. Se on sekuntissa mitattu mukaan smoothieen yhdestä pussista, versus että pitäisi olla monta eri purkkia ja pussukkaa hyllyssä. Wholefood 360 ei välttämättä tarvitse kaverikseen kuin nesteen (mies tykkää juoda suklaan makuista ihan sellaisenaan maitoon tai veteen sekoitettuna), mutta minä rakastan makua marjojen kanssa. Pakkasessa on juuri menossa viimeiset oman pihan vatut, mutta onneksi kesä on lähellä! Marjoina olen käyttänyt myös puolukkaa, mustikkaa ja mustaherukkaa.  Pääasia mielestäni, että marjat ovat jäässä, sillä niillä saa ihanan viileän smoothien aikaiseksi. Lämmin smoothie ei uppoa! Tämä menisi jo sellaisenaan hyvin, mutta useasti lisään mukaan vielä avokadon tuomaan lisää ruokaisuutta.

Eli aamusmoothie yksinkertaisuudessaan:

Kukkurallinen mitta Wholefood 360 vaniljaa (eli noin 60g)
2,5dl – 3dl nestettä, mantelimaitoa käytän usein
pakasterasiallinen jäisiä marjoja
1 avokado

superfood+smoothie voimaruoka+smoothie wholefood+voimaruoka

Vaikka rakastan puuroa, olen huomannut, että monesti nälkä tulee aamupuuron jälkeen liian pian. Olenkin kevään ajan monesti keittänyt kaurapuurot iltapalaksi ja aamu on alkanut Voimaruokasmoothiella. Verensokeri nousee tasaisemmin, nälkä pysyy poissa pidempään ja mahaa ei turvota. Näin saadaan kaikinpuolin mukavempi äiti aamusta aikaiseksi, heh!

tea+smoothie+breakfast

Maaliskuussa kerroin, että olen tehnyt hintavertailua ja Tokmannilla taitaa olla alhaisin hinta tuossa Wholefood-voimaruoassa. Nyt Hyvinvoinnin.fi verkkokaupassa on kuitenkin niin kova tarjous, että vinkkaan siitä asiasta kiinnostuneille. Minä halusin heti tilata lemppariani vaniljaa kaappiin, mies halusi puolestaan suklaata ja kun kuuli hinnan, käski ottaa useamman.

Alekoodilla VOIMARUOKA19 saa nimittäin -20% hinnasta pois aina 15.5.2017 asti ja hintaa isolle pussille jäi alle 24 euroa. Iso pussi on nyt muutenkin nyt alessa 29 eurolla ja koodilla sai vielä siitä -20% pois. Ihan superhinta, sillä esim. kauppahallissa normihinta taisi olla noin 37 euroa, Sokoksen normihinta oli n. 34 euroa! Koodilla saa muistakin Voimaruoan tuotteista -20% alea, niitähän on verkkokaupassa vaikka minkälaisia tarjolla.

smoothie+hyvinvoinnin.fi

Smoothieohjeitahan on loputtomasti, mutta minä olen tykännyt tällä mennä kevään ajan. Se on ollut nopea, hyvä, sisältänyt paljon ravintoaineita ja pitänyt hurjan pitkään nälkää!

Onko Voimaruoan Wholefood 360 sinulle tuttu?

*sisältää mainoslinkkejä