Tuulista menoa vekkihameessa

Viime viikot on menty aika lujaa. On ollut kaikkea Helsingissä ramppaamisesta sairasteluihin ja treeneihin. Tälle keväälle onkin osunut kaiken näköistä häistä ideaan treenata maratonjuoksua, joten vapaa-ajan ongelmia ei ole tullut.

Tällä viikolla olin tasan 24 tuntia Helsingissä. Ehdin käydä kolmessa eri tilaisuudessa, yöpyä mummolla ja treffata rakasta ystävää. Aika täydellinen kombo ja vaihtelua arkeen sekin, mutta yllättävän rankkaa. Kun edustaa ja kävelee paikasta toiseen, höpöttää ja raportoi someen menoistaan, on sekin yllättävän väsyttävää. Toki takana painaa univelat ja treenit, mutta nostan kyllä hattua heille, joilla saattoi olla yhden päivän aikana kahdeksankin eri tilaisuutta! Huh! Minusta tämä muutama alkoi jo olla tuulista menoa!

farkkuliivi+vekkihame vekkihame+calvinklein

Ihanaa oli nähdä taas paljon ihmisiä ja jutella monen kanssa sekä haistella syksyn uusia tuulia. Hassua sinällään orientoitua syksyyn, kun kevättä ja kesääkin vielä odotellaan, mutta niin se trendeissä menee, aina pitäisi olla askel edellä. Uusia eväitä laukussani saavuin siis takaisin kotiin.

leatherjacket vekkihame+teeleidi

Tuulista menoa oli näitäkin kuvia ottaessa ja yllättäen jäätävän kylmä! Itse asiassa kuvat ovat pitkäperjantailta, taitaa olla yksiä harvoja päiviä, kun tämä rakastamani Teeleidi on kiinni. Aamulla kun lähdimme juoksemaan Jyväsjärveä ympäri, mittari näytti -7 astetta, puolivälissä huhtikuuta. Ensi viikon säitä kurkkiessa alkaa näyttää jo keväältä, mutta syytäkin, onhan se jo sitten toukokuu. Vekkihameet ovat kukkakuosin ohella jyränneet sydämeeni tänä keväänä erittäin vahvasti!

unofficial+pleatedskirtpaita POMP DE LUX/ liivi & takki ONLY/ hame ANNA FIELD/ kengät CALVIN KLEIN/ korvikset CORUU*/ aurinkolasit UNOFFICIAL*

*saatu blogin kautta

Viikonloppua viedään ja se onkin ihanasti kolmen päivän mittainen vapun ansiosta. Meillä vietetään ihan erikoista vappua, sillä tavoitteissa on pitkä lenkki ja jätämme vappulounaan väliin ensimmäisiä kertoja sitten Thaimaan vuosien. Poksautellaan skumpat sitten jos (ja kun, yritän uskoa mahdollisuuksiini selviytyä siitä) puolimaratoni on taitettu.

Miksiköhän sitä on aina pakko kehitellä uusia projekteja itselleen ja testailla rajojaan? Se on vaan tämä duracell ja innostuja-luonne, mitään ei malta olla tekemättä tai jättää väliin. Että tuulinen meno jatkunee vielä hetken, himmataan sitten kesälomalla!

Oletko sinä tuulinen joka paikassa kipittäjä vai enemmän kotona viihtyjä? Mitä pidät vekkihameasusta? Aurinkoista lauantaita!