Inspiraatiopäivän hieman epäonninen haalari

jumpsuit+zarazara+coruu

Tämä lauantain asu onkin vilahdellut jo kuvissa, mutta tehdään siitä ihan oma postauksensa vielä. Kuten kommentoin, lähdin aika kiireessä, tukka ei suostunut asettumaan ja huulipuna oli hukassa. Tummat sukkikset haalarin alla eivät toimineet ja vaihdoin ne junassa värittömiin. Asukuviin oli aikaa tässä rautatieaseman edessä muutama minuutti, mutta saatiin asu ikuistettua!

Jumpsuitit ovat tämän kevään juttu ja niitä näkyy myös paljon kukkakuosisena. Itse olen nähnyt inspiraatiopäivän aina vähän sellaisena edustustilaisuutena, jossa jäät ehkä mieleen asullasi. Sen täytyy olla sellainen, missä viihdyt ja mikä kuvaa persoonaasi. Näiltä pohjilta olen asuni tilaisuuksiin valinnut ja viimeksi menin vekkihameessa, pari vuotta sitten Adidaksen hupparissa, nyt halusin tämän jumpsuitin päälleni. Se on ihan supermukava ja koko asu on yhdellä kertaa mietitty, ei tarvitse paljon yhdistellä.

jumpsuit+flowers jumpsuit+leatherjacket

Pientä epäonnea tässä haalarissa kuitenkin on: ostin sen Tukholmasta niin kiireessä, etten äkännyt rikkinäistä vetskaria, joka kyljessä on. Se ei mene kiinni. Yritin reklamoida sähköpostitse, mutta eivät kuulemma voi tehdä mitään, pitäisi mennä liikkeeseen reklaamaan. Enpä lähtenyt uudelleen Tukholmaan sen vuoksi, joten vetskari on rikki, eikä haalari mene ihan kokonaan sivusta kiinni. Tarkoitus on se korjauttaa, mutta en ole ehtinyt asiaa hoitaa tai tiennyt, kenellä sen hoitaisin. Supermessut eilen antoivat kuitenkin vinkin tähän: ompelijaopiskelijat antoivat yhteystietonsa ja sanoivat, että heillä tuo varmasti hoituisi. Mahtavaa! Minä en itse edes omista ompelukonetta, joten vetskarin vaihtaminen ei onnistu.

zara+haalarijumpsuit ZARA/ kengät H&M/ takki ONLY/ korvikset CORUU (saatu blogin kautta)

Päivän tohinassa kukaan tuskin huomasi rikkinäistä vetskaria ja haalari toimi päivän asuna hyvin. Plussaa siitä, ettei asu rypisty, kun istuu junassa edes takaisin. Haalari toimii näin viileällä sukkisten ja neuleen kanssa, mutta koska on lyhythihainen ja ohutta matskua, menee aivan hyvin myös kesällä. Ihana keväinen tuulahdus näistä kukista tuli, vaikka kevättä saa nyt vähän odotella, tänäänkin maa oli valkoisena!

Mitä pidät haalariasusta? Löytyykö omasta kaapistasi haalareita? Oikein aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille! Yritän saada tällä viikolla arvonnan taas kehiin, joten pysykää kuulolla!