Kotiäitipompula ja sairastelukierre

Minä pukeudun monesti niin, että saan viikonloppuna jotain päähäni ja käytän sitä asua seuraavan viikon. Kahden lapsen kanssa aamulähtö ja pukeutuminen on niin hankalaa, etten ehdi sekuntiakaan miettiä, vetäisen vaan edellisenä päivänä hyväksi havaitun kombon niskaan. Hiuksia laitetaan sitten viikonloppuisin. Kuukausi sitten sain päähäni tökätä pompulan keskelle päätäni ja laitoin sen viikon ajan joka aamu päähäni. Itseäni piristi, kun hiukset eivät aina ole samalla tavalla ja tuon ehdin tehdä aamulla juoksennellessani lasten perässä.

uhanadesign+pisarakorvikset uhana+minnaparikka

No, myönnetään, ohuessa ja lyhyessä tukassa ei ihan maailman paras kampaus, mutta minua se piristi. Tuo viikko kun kuljin näin oli maaliskuun viimeinen ja ensimmäisenä päivänä kun nyhräisin pompulan tukkaan a) esikoinen nauroi kippurassa b) äiti kysyi lähdenkö ihan kaupungille tuossa kotiäitipompulassa c) mies sanoi, että eikös jalkapalloilijat ja jääkiekkoilijat pidä tukkaansa näin? Että siltä pohjalta, mahdoin näyttää siis aikamoiselta. Lähdin kuitenkin kaikkia mielipiteitä uhmaten näin kaupungille, kun kävimme miehen kanssa kaksin syömässä uudistuneessa Jalossa.

Johonkin on hurahtanut kuukausi siitä, kun nämä kuvat otettiin tiedättekö mikä väsyttää? Sairastelu. Se, että kun näitä kuvia otettiin, olin tuona päivänä herännyt ennen kuutta pesemään oksennuspyykkiä kolme koneellista. Kuukausi on kulunut ja viimeisin antibioottikuuri haettiin toissapäivänä. Siinä välissä ollaan käyty lääkärissä neljästi. Kahden lapsen myötä sairastelu ei tuplaantunut, vaan se todellakin räjähti potenssiin sata.

parikka+sneakers parikka+bunnysneakers

Tiedättekö mikä siinä on raskainta? Toki se yöllä heräily ja se kurjuus, jos lapsi on kipeä, mutta se kipeä lapsi on myös aika eri luontoinen. Tarvitsee syliä ja huomiota ihan eri tavalla, haluaa nukkua sylissä. Pääsiäistä edeltävän viikon olin ihan loppu, kun sairastellut kuopus vaati kaiken huomion, minkä takia esikoinen oli mustis ja en saanut mitään tehtyä. Pääsiäisenä, yhden päivän huilattuani sairastui toinen ja tämä viikko alkoi pitämällä isompaa kipeää sylissä pienen huutaessa jaloissa. Tämä yksin päivät kahden kanssa korttipakka pysyy pystyssä muuten, mutta kipeän hoidolta ei meinaa minusta riittää molemille.

minnaparikka+puputennaritpaita VILA/ mekko OBJECT/ tennarit MINNA PARIKKA/ korvikset UHANA DESIGN

Mutta niin kuin eilen ystävälle sanoin, hyvin asiat ovat kun lapset ovat kuitenkin perusterveitä, näitä tauteja lapsiperheissä tuntuu piisaavan. Mitäs itse ymppään tähän yhtälöön treenit ja bloggauksen, saan välillä kyllä katsoa peiliinkin väsymyksestä puhuessa, hih! Nyt näyttää taas paremmalta ja eilinen pitkä lenkki antoi hyvän fiiliksen ja jaksamista, joten josko se tästä!

Mitäs tykkäätte asusta tai pompulapäästä? Onko teillä sairastelu paljon?

Lempeää torstaita jokaiselle!