90 000 kuvaa ja kevään parhaat housut

Aikamoinen luku otsikossa, eikö olekin? Se on se määrä, jonka järkkärimme ehti tykittää kuvia neljän vuoden aikana. Nyt on uusi kamera käsissä ja into päästä sitä testaamaan oli alkuviikosta kova. Otimme kaikki mahdolliset riskit matkaan, kun lähdimme asukuvaamaan: kaksi eri suuntiin juoksevaa lasta, hirveä tuuli (maanantaina oli järkyttävä tuuli!), tihkusade, hämärtyvä ilta sekä kiire. Siinäpä oli erittäin hyvät lähtökohdat tutustua uuteen kameraan. Vannoin, etten ikinä enää yritä asukuvia lasten kanssa. Tihkusade ja tuuli tekevät puolestaan tukasta aika hehkeän. Lopulta ryntäsin jumppaan vähän myöhässä. Tällä viikolla olen sitten paremmin ottanut tuntumaa uuteen kameraan ja vaikka Canonissa pysyttiin, käsi hakeutuu vääriin paikkoihin automaattisesti, esimerkiksi päälle kamera laitetaan vasemmalta puolelta, kun vanhempi malli laitettiin oikealta. Minun tuli suorastaan surku kamerasta luopuessa, se on tallentanut kahden lapsen syntymäkuvat, ristiäiset ja monta todella tärkeää juttua!

flowerpants kukkahousut+hm

Mutta asiaa, eli hehkutukseni aiheeseen. Nimittäin nämä pökät! Olen täysin rakastunut näihin ja käyttänyt tätä asua viisi päivää putkeen, kysykää keneltä vain, joka on nähnyt minut tällä viikolla. Pääsiäisenä olen käyttänyt näitä housuja eri paidan ja housujen kanssa. Korkealle tulevat housut tekevät jaloista pidemmän näköiset. Kumpparivyötärö saa unohtamaan, että jalassa edes on housuja. Näistä saa rennomman asun tennareilla ja collareilla tai siistimmän korkkareilla ja ja jakulla. Nyt ne menevät paksujen sukkisten kanssa, kesällä ilman sukkiksia. Ovat niin ilmavat, että menisivät varmasti kohtalaisen kuumallakin kelillä. En löytänyt ihan identtisiä nettikaupasta, mutta nämä näyttävät hyvin samoilta eri värissä, jos joku innostuu. Ihan huiput housut, flower poweria kevääseen!

adidas+kukkahousut hm&flowerpants hm+kukkahousutuusi
housut ja paita H&M/ tennarit ADIDAS/ takki ONLY/ rannekoru DESIGNERS MARKET/ aurinkolasit UNOFFICIAL

Iskeekö leveälahkeiset kukkahousut sinuun?

Miten pääsiäinen on sujunut teillä ihanilla? Me nautimme pari päivää mummilasta, sukulaisista sekä ystävistä ja palaamme kotia kohti taas. Kyydissä yksi kuumepotilas, taas. Sairastelun määrä on kyllä noussut potenssiin sata kahden lapsen myötä!

Oikein mukavaa lankalauantain jatkoa! Vielä pieni hetki aikaa osallistua tähän arvontaan!