Viikon löytö

Sinne se hurahti. Ensimmäinen viikko miehen 2,5 viikon loman jälkeen. Fiilikset? Minulta jäi taas tukan harjaus ja vessakäynnit, näytinkin loma-ajan erikoisen siistiltä, hih! Ryntäilyä taas, myöhästelyä ja sairastelua viikkoon mahtui. Ehdimme piipahtaa kuopuksen kanssa Helsingissä ja olimme menneet edes takaisin puoleen päivään mennessä, lääkärissä käytiin, ystäviä nähtiin. Hullareilla jonotin ensimmäisenä aamuna kello 6.45 oven takana (MORJENS!). Vietettiin taas yhtä juhlapäivää.

desigual+mango+outfit parikka+puputennarit

Ei käyty yhteisillä lounailla, ei otettu päiväaikaan asukuvia tai treenattu aamulla, mutta hyvä viikko oli. Yksi asia oli muuten todella kiva. Löysin ehkä vihdoin meille lastenhoitajan. Tiedättekö, sellaisen nannyn, joille leffoissa soitetaan ”wait, I’ll call my nanny”, kun tulee joku yllättävä juttu. Olisi niin ihanaa, että olisi joku, jolle soittaa, jos tulee yllärimenoja. Tai jos haluaisimme joskus leffaan, olisi tuttu hoitaja, kenelle soittaa. Koska samassa kaupungissa ei asu mummeja, kummeja tai muita sukulaisia olen välillä kokeillut ulkopuolisia hoitajia, mutta ketään vakkaria ei ole jäänyt meille. Tällä viikolla lasten kanssa oli 1,5 tuntia aivan ihana hoitaja. Tykkäsimme kovasti. Tuon pienen hetken aikana ehdimme miehen kanssa juosta 10 kilometriä ja jutella ja se vaikutti koko viikkoon mielestäni positiivisesti ja saimme viettää loppuillankin yhdessä, sen sijaan että treenaisimme peräkanaa. Voi, kun tuo hoitaja jäisi elämäämme, sovimme jo seuraavan kerrankin.

cubus+mango+pilke desigual+parikka
farkut CUBUS/ paita DESIGUAL/ neuletakki MANGO/ tennarit MINNA PARIKKA/ korvikset PILKE

Nämä asukuvathan ovat vähän oudot, sillä niissä on lumitausta. Aikaa näistäkin on kulunut yllättäen viisi viikkoa, vaikka ne otettiin mielestäni juuri äsken. Jyväskylässä lunta vielä tuolloin piisasi, Tampereella ei niinkään. Tämä asu sen sijaan tennareineen voisi olla käytössä nytkin, joten ei muuta kuin unohdetaan taustalumi ja mietitään kevätasua!

Minulla on nyt hirmuinen läjä postausideoita taas takataskussa, kun vain ehdin ne teille tekemään luettavaksi. Koska pari arvontaakin on tulossa, on nyt hyvä hetki julkistaa edellisen voittaja, joka oli nimimerkki Rainbow Dash. Kiitos äänestäjille, valitsitte maaliskuun kivoimmaksi asuksi asun numero 7, joka löytyy tästä postauksesta. Joukossa oli niin ihania kommentteja, että saitte useaan kertaan hymyn huulilleni. Kiitos kun olette siellä ja onnea voittajalle!

Pidemmittä puheitta toivotan teille oikein ihanaa viikonloppua ja virpomisonnea! Me taidamme ekaa kertaa vähän virpoa lasten kanssa tänä viikonloppuna, tässähän jännittää varmaankin äitiä eniten!

P.S. Oletko huomannut, että blogin fb-sivuilla on käynnissä lippuarvonta?