Haalari aurinkoisessa Tukholmassa

Tukholmassa piipahtaessamme keli ei ollut hirmuisen lämmin, mutta sitä aurinkoisempi, eikä talvesta ollut jälkeäkään. Pääsin tosissani kevätfiiliksiin kaupungissa, josta löytyy joka kerralla jotain uutta ja kivaa. Kaupungissa, joka on kaunis ja antaa fiiliksen suurkaupungista ollen silti kohtuullisen kompakti ja kotoisa.

Tukholmaan lähtiessä sitä ei juuri suunnittele menojaan, sillä siellähän on käyty monen monta kertaa. Tuttu paikka. No, tämän takia olemme mm. seisseet Abba-museon ovella sen ollessa remontissa ja kävelleet pitkän matkan kehuttuun kahvilaan, joka oli maanantaisin kiinni. Tällä kertaa suunnitelma oli selvä: esikoinen oli pyytänyt Peppi Pitkätossun taloon, joten laivabussilla Junibackeniin leikkimään ja lounas, iltapäivästä keskustaan.

silverjungle+haalari tukholma

Ilmeisesti bussireittejä oli muutettu, sillä muistaakseni aiemmin oli vain yksi linja, joka meni Skansenin kautta keskustaan. Tai sitten muistan väärin. Hyppäsimme siis ensimmäiseen bussiin minkä näimme terminaalin edessä ja päädyimmekin suoraan keskustaan, josta kävelimme esikoisen mielestä liian hitaasti kohti Junibackenia. NK:lla äkkäsin, että siellä oli tylliunelmia vaikka millä mitalla, joten ajattelin hoitaa nopeasti morsiusneitomekot tytöille. Ei se ollut ollenkaan nopeaa, sillä 160 euroa ei ole sopiva summa mekosta, joten budjetti karsi jo aika monta pois. Kun löysin kivan ja sopivan hintaisen, ei niitä löytynytkään kuin vauvakokoa tai kuin 2-vuotiaan ja vauvan kokoa. Lopulta löysin kaksi vaihtoehtoa mekkoihin, joissa olivat oikeat koot ja järkevä hinta. Hiki tuli ja kuopus pisti kauppaa matalaksi minkä ehti heitellen pääsiäismunia menemään (ostin lopulta niitä kaksi vähän kuin anteeksipyynnöksi, ne näittekin arvontapostauksessa. Eivät ole kalliita, eivätkä menneet rikki, mutta emme ehtineet millä juosta tarpeeksi 1 veen perässä mekkoja toljottaessa…).

jumpsuit+tuttifruttituttinauhat jumpsuit+bomber+lindex lenkkarit+hm

Pääsimme siis vasta iltapäivästä Junibackeniin ja vauhdilla otimme nämä kuvat vielä matkalla. Tukholman asu oli suunniteltu kevätkelejä ja pitkiä kävelyjä sekä lasten kanssa touhuamista varten ja toimi kyllä erittäin hyvin. Joskus viime vuonna nappasin Silverjunglen poistomyynnistä tai jostain superalesta tämän haalarin odottamaan kevättä ja se on ihan supermukava. Minullahan on sama asu lyhyillä lahkeilla, joten tiesin minkä koon ottaa ja kaipasin kevääseen vähän pidempiä lahkeita. Lenkkarit olivat ihan ykkösvalinta koko päivän kävelyyn ja kuiville kaupunkibaanoille! Olin muuten hieman ihmeissäni, kun laiva lähestyi Helsinkiä seuraavana päivänä ja ikkunasta näkyi vain valkoista. Lunta oli tullut ihan tosissaan ja minä lompsin sen keskellä lenkkareissa ja paljaissa nilkoissa.

stockholm+view jumpsuit+silverjunglehaalari SILVERJUNGLE/ toppi MINIMUM/ bomber LINDEX/ lenkkarit H&M/ kello TOMMY HILFIGER/ aurinkolasit UNOFFICIAL (saatu blogin kautta)/ kaulakoru TUTTIFRUTTI TUTTINAUHAT (saatu blogin kautta)

Haalarit ovat kyllä niin ihana juttu mukavuutensa puolesta, tässä trikoohaalarissa kyllä viihtyy. Tänä keväänä haalarit ovat muutenkin pinnalla taas ja niitä on vaikka minkälaisia saatavilla!

Löytyykö omasta kaapistasi haalaria? Mikä on sinun ykkösjuttusi Tukholmassa käydessä?