Eheyttävä maaliskuu (sisältää arvonnan!)

Niin se meni, tunteita nostattanut maaliskuu. Olin helmikuun lopussa hirveän väsynyt ja edelleen luonnoksissa makaa yksi postaus siitä. Se jäi julkaisematta, sillä maaliskuu tuli ja korjasi. Lisääntyvä valo antoi puhtia, isyysloma antoi minulle lepoa ja mikä tärkeintä, sain henkistä puolta piristettyä monella tapaa. Helmikuun lopussa tuntui uuvahtaneelta ja talvi oli syönyt jaksamista, mutta maaliskuun synttärijuhlat ja yökyläilleet ystävät piristivät hurjasti. Isyysloman aikaan sain parikin kertaa käväistä blogitilaisuudessa ja nähdä blogikollegoita sekä käydä ystävän kanssa lounaalla – jaksamiseni nousi täysin uusiin sfääreihin.

En puurtanut blogijuttujakaan hampaat irvessä yöllä, vaan jos aikaa niille ei jonain päivänä ollut, niin sitten ei ollut. Keskityin perheeseen ja sain näinkin voimia takaisin. Annoin vähän siis itselleni armoa. Ilahduin jokaisesta blogiin tulleesta kommentista sen sijaan, että laskin, miksei tullut enempää. Kuulostaa pikkujutuilta, mutta vaikuttavat yllättävän paljon hyvinvointiin.

Nyt siis kohti huhtikuuta, pääsiäistä ja muuta mukavaa. Miten oma maaliskuusi sujui, saitko virtaa lisääntyvästä valosta?

Koska asuäänestystä ei voi enää skipata, on se niin pitkään aloittanut uuden kuukauden, niin tässä maaliskuun kahdeksan julkaistua asua. Huikkaa mikä jäi sinulle parhaiten mieleen! Minä hämmästyin näistä kuvista todella – farkkutyttö julkaisi seitsemän hame/mekkokuvaa, ohhoh!

maaliskuiset

Äänestyksen säännöt ovat seuraavat:

  1. Kommentoi lemppariasusi tähän postaukseen ja saat yhden arvan.
  2. Toinen arpa on sinun, kun seuraat blogiani jollain virallisella kanavalla (bloglovin, blogit.fi, facebook, Instagram).
  3. Kerro oletko mukana yhdellä vai kahdella arpasella!

Arvonta on auki aina torstai-iltaan 6.4.2017 klo 17 asti.

Palkintona yhdelle onnekkaalle lähtee tällä kertaa The Body Shopin vartalovoi sekä pari pussia uutuuspähkinöitä Green Tastelta (pääsiäismunat eivät kuulu palkintoon).

palkinto

Minä kiitän teitä, että kävitte täällä maaliskuussa lukemassa ja kommentoimassa, ilahduin kovasti jokaisesta kommentista. Jos on jotain postausideoita tms., mistä haluaisit lukea, huikkaa ne ihmeessä tähän myös!

Iloista huhtikuun alkua ja leppoisaa sunnuntain jatkoa, kesä on ihan nurkan takana!