Magic pleats ja lomamoodi

Tästä se lähti reilut kaksi viikkoa sitten. Miehen isyysloma. Nyt pienten lasten kanssa sitä ei välttämättä edes kaipaa mitään ihmeitä lomasuunnitelmia. Suurinta luksusta on, että toinen aikuinen on apuna aamuissa ja pääset itse vaikka aamulla treenaamaan. Näitä kuvia ottaessa miehellä oli ensimmäinen lomapäivä menossa ja aloitimme sen ottamalla niin asukuvat kuin ne jumppasalikuvat.

Eniten tämä isyysloma on tainnut olla lomaa minulle. Olen jäänyt aamulla kotiin kuopuksen kanssa, kun mies on heittänyt isomman kerhoon. Tai saanut apua pukemisrumbaan lähtiessäni aamulla molempien kanssa. Päässyt treenaamaan, käynyt ilman lapsia lounaalla ensimmäistä kertaa kuopuksen syntymän jälkeen. Ihan parasta oli apu, kun järkättiin synttäreitä, ihan parasta oli kävellä yhdessä neuvolaan. Olemme käyneet useilla lounaalla koko perheen kanssa ja olen nähnyt, kuinka lapset nauttivat kun isi on ollut kotona. Pienistä asioista on tullut iso luksus! Niin kuin vaikka siitä, että olen voinut käydä yksin vessassa! Pienten äidit, te tiedätte. ;)

magicpleatssweater pink+jacket

Valitettavasti synttärijuhlien jälkeen saimme kaikki neljä flunssan, minä pienimmän, pienin isoimman. Aamutreenit siis jäivät ja maraton kolkuttaa takaraivossa, mutta ei auta. Lomalla oli myös kaikkea lapsiperheen herkkua sänkyyn oksentamisesta ja patjojen pesemisestä lähtien, mutta silloinkin totesin, että ihan mahtavaa kun en ole yksin.

Vastapainona pääsimme lomalla käymään kaksin treffeillä, pääsin aamulla järjestettävään blogitilaisuuteen ja loppulomasta käväisimme vielä päivä Tukholmassa-reissulla. Kaiken kaikkiaan ihan mahtavat pari viikkoa. Näitä kuvia ottaessa se oli vasta edessä. Kyllä Suomen systeemit ja isyyslomat ovat aika ruhtinaalliset ja minä äärimmäisen onnekas, kun miehellä on ollut niitä mahdollisuus viettää.

rh+boyfriendjeans rh+magicsweater

Kuvissa näkyvä paita on puolestaan peruja siitä, kun R/H:n pop up store oli Tampereella muutaman päivän ajan. Minun kokoni oli sieltä loppu ja lupasivat postittaa Helsingistä pinkki-harmaan Magic Sweaterin, tiedättekö, sen Mikki-paidan. Kun hain paketin, siellä olikin sen haluamani sijaan Magic PLEATS Sweater SS17 mallistosta. Mietiskelin hetken paidan pakkaamista, matkaa postiin, uuden tilaamista ja hakemista ja totesin, että tämäkin on ihan kiva, vaikka sieluni halajaa vielä enemmän pinkkiä paitaan. Toisaalta sitä löytyy kaapista ihan liikaakin, joten päädyin pitämään tämän. Luin joskus, että bloggareiden pitäisi enemmän panostaa suomalaiseen designin esille tuomiseen ja kuulkaa, minä olen kyllä niin Uhanaan kuin R/H:n tuotantoon törmännyt ensimmäistä kertaa blogeissa, eli hyvin niitä mielestäni tuodaankin. Vai mitä olette mieltä?

Kynäkorvikset ostin puolestaan muutamia vuosia sitten markkinoilta. Ja tiedättekö, käydessäni esikoisen kanssa muskarissa aloin joskus juttelemaan yhden äidin kanssa ja selvisi, että hän ja miehensä ovat korvisten tekijät. Sen jälkeen olen aina käyttänyt näitä korviksia vielä enemmän ilolla, ihanat tyypit ja reippaat tamperelaiset yrittäjät. Se oli muutenkin kumma muskari, sillä blogitilaisuuksissa olen sen jälkeen törmännyt kahteen bloggariin muskaristamme useammankin kerran (moi vaan, jos luette tätä!). Kolmen bloggarin ja koruyrittäjien lisäksi muskarissa oli entuudestaakin tuttuja tyyppejä.

rh+vamos+lindex
paita R/H Studio/ farkut LINDEX/ kengät SO WHAT (saatu blogin kautta)/ korvikset MARIEL DESIGN/ kello TOMMY HILFIGER/ aurinkolasit KAPPAHL/ takki H&M

Jaa, lomalla on näköjään myös liikaa aikaa horista tänne someen, pääsin siis kätevästi lomasta muskarihommiin ja pop up storeen.

Pidemmittä puheitta siis, hyvää viikoloppua kaikille! Ovatko sinulle R/H tai Mariel Design tuttuja yrityksiä, tuetko mielelläsi suomalaista yrittämistä?