Voimaruoan Wholefoodia keskiviikkoon

Hyvää huomenta junasta! Täällä vähän haukotellaan ja käynnistytään uuteen päivään, joten sana voimaruoka kuulostaakin oikein passelilta tähän olotilaan.

Markkinoilla on siis jo jonkin aikaa ollut tuote, jonka meidän perheemme löysi vasta pari kuukautta takaperin. Se on Voimaruoan Wholefood 360-jauhe, jossa saa yhdellä kauhallisella todellakin läjän voimaa. Kookoksen makuinen Voimaruoka valittiin vuoden 2016 superfoodiksi ja superfoodia tämä jauhe kyllä onkin. Wholefood 360 sisältää mm. pellavansiemeniä, chiansiemeniä ja proteiinia. Siitä saa helposti niin proteiinit kuin vitamiinit ja tämä jauhe on muuten älyttömän täyttävää. Olemme molemmat miehen kanssa ihmetelleet, kuinka pitkälle aamulla nautittu smoothie voi kantaa. Mies on suosinut suklaajauhetta maitoon sekoitettuna treenin jälkeen, näin saa nopeasti täyspainoisen palautusjuoman. Minä olen ihastunut suklaajauheeseen smoothiessa, johon olen laittanut lisänä mantelimaitoa, jäisiä mustikoita sekä avokadoa.

wholefood360+suklaasuperfood+voimaruoka

Halusimme testata suklaan lisäksi kookoksen makua, tuotteessa on maun lisäksi erona suklaaseen mm. se, että kookos on täysin vegaaninen, sillä heraproteiinin sijaan siinä on herneproteiinia. Täytyy sanoa, että tuote on todellakin ”täyttä tavaraa”, kookoksesta tuli aika tykky smoothie ja kookoksen maku oli vahva. Suklaa kyllä jatkaa ehdottomasti meidän suosikkina, vanilja meillä onkin vielä maistamatta. Smoothieen laitoin kauhallisen kookosvoimaruokaa, n. 1/4 ananaksen, 2,5dl mantelimaitoa sekä yhden mangon. Maistui muuten lapsellekin äärimmäisen hyvin, äiti mä join kaiken ilman käsiä hän huuteli!

voimaruoka+superfood voimaruoka+kookos

Ruoan merkitys omaan jaksamiseen on valtava, jos alla on mitä sattuu napostelua tai rasvainen mättöruoka, on väsymys aivan eri luokkaa kuin järkevän syömisen jälkeen. Sen takia tämä 360 Wholefood on varmastikin tullut kotiimme jäädäkseen, siitä saa nopeasti ison määrän jaksamista ja maha pysyy täynnä pitkään. Treeni kulkee hyvin, eikä nälkä ole yllättänyt kovankaan treenin jälkeen, mitä olen ihan ääneen hämmästellyt. Itselleni sopii yhteen pussiin ja jauheeseen laitetut superfoodit sen sijaan, että sekoittelisin smoothieen viidestä eri purkista siemenet ja kaakaot, jäisi tekemättä. Nopeus ja helppous on valttia!

voimaruoka+smoothie

Muuten, pienenä (mutta tärkeänä) yksityiskohtana: tämän ison pussin hinnoissa on näkynyt aikamoisia eroja. Kauppahallissa tämän taisi olla jossain 35 euron pinnassa, Sokoksen tarjouksessa 29 eurossa ja Tokmannilla normaalihintaan 28 euroa. Enpä olisi tätä Tokmannilta osannut lähteä etsimään, eli kiitos google!

Minäpä jatkan köröttelyä junassa, aurinko paistaa niin upeasti, että kuvien läpikäyminen meinasi olla haasteellista.

Toivotan jokaiselle voimia keskiviikkoon, niitä saa myös varmasti auringosta! Kuinka monelle tämä Wholefood on tuttu tuote, miten tykkäät sitä käyttää?