Äidin synttärityyli lastenmallistosta

pompdeluxss17

Kuten kerroin Pomp de Luxin sovituskuvapostauksessa, he lisäsivät tälle kaudelle mallistoonsa niin isompia kuin pienempiä kokoja. Minä ihastuin välittömästi mukavaa trikoota ja kaunista pitsiä olevaan Formossa-paitaan sekä Diamante-hameeseen ja rohkaistuin tilaamaan ne koossa 170 cm. Näin ne niin lastenjuhliin sopivana vaatteena kuin siistimpänä arkivaatteenakin, paita on mennyt minulla niin farkkujen kuin näiden harmaiden housujen parina. Kiitos tyttäreni, tyllihameesta on tullut minullekin ihan normaali vaate, jota voi pitää arkipäivänä ja joka on mielestäni kevättä kohti erityisen ihana tennareiden kanssa.

pompdelux+formossa formossa+diamante

Synttäripäivänä paistoi aurinko ja molemmat tytöt olivat päiväunilla, kun me suuntasimme miehen kanssa hakemaan kakun ja nappasimme matkalla asukuvat. Juu, kummit ja mummit puuhasivat keittiössä, eivät he kaksin nukkuneet. Minulla oli ihan valtavan innostunut fiilis juhlista ja odotin todella paljon kavereita kylään, meillä on käynyt ihan liian vähän vieraita viime aikoina. Se innostunut ja onnellinen fiilis välittyy mielestäni aika hyvin kuvistakin, kyllä sen näkee onko hymy aito.

Ystäväni ihmetteli synttäreillä, että miten ehditte käydä juhlapäivänä perheuinnissa ja kahvilassa aamiaisella, silloin siivotaan ja leivotaan tauotta. Meillä ei leivottu ja sillä aikaa kun otimme asukuvia, äiti päällysti voileipäkakkua keittiössämme. Eli läheisten iso apu ja suorittamisen vähentäminen olivat avainsanana, jotta suuremmalta stressiltä vältyttiin.

pompdelux+adultpompdelux+diamantepaita ja hame POMP DE LUX/ korkkarit CLARKS/ korvikset UHANA DESIGN/ rannekoru DESIGNER’S MARKET

Nyt meillä alkaa olla hoidettu vuoden täyttymiseen liittyvät menot juhlista hammaslääkäristä rokotuksiin ja studiokuvauksiin ja taaperovuosi voi alkaa. Minä olen muuten pariin otteeseen meinannut läkähtyä kuopuksen perässä juostessa ja myös kuvaaja totesi, että harvoin näin liikkuvaista yksivuotiasta on kuvannut. Ei istunut, ei maannut, eikä halunnut pitää kädestä kiinni (kuvaaja ajatteli käsi kädessä kävelyä muun perheen kanssa), vaan halusi kävellä ITSE. Siinä me sitten kävelimme muut kolme käsikkäin ja 1 vee painoi edellä, saas nähdä millainen lopputulos saatiin. Oli tämä ihana ja muistorikas etappi!

Mitä tykkäätte juhla-asusta, onko joku muu tilannut itselleen Pompin mallistosta? Huomenna pitäisi taas auringonkin paistaa parin harmaan päivän jälkeen, mukavaa keskiviikkoa kaikille!