Frozen-teemaiset tuplajuhlat ja kunniavieras

En kyllä tiedä mitä sanoisin, jotta saisin fiilikset tiivistettyä yhteen postaukseen jollain tapaa. Meillä oli viikonloppuna niin ihanat tyttärien tuplakekkerit, että olo on hyvin onnellinen ja kiitollinen. Kiitollinen siitä, että saatiin niin paljon ihanaa porukkaa paikalle (laskin 20 lasta ja 26 aikuista), kiitollinen vanhemmilleni mielettömän isosta avusta (tekivät voileipäkakkua, raejuustomuffinsseja sekä munakasrullaa, keittivät kahvia ja pyörittivät astianpesukonetta), kiitollinen siitä että omat mummoni jaksoivat tulla vielä paikalle, kiitollinen siitä, miten ihanaa oli kun ystäväperhe jäi yökylään ja heti aamusta oli leikkiseuraa. Meillä on koko loppuvuodeksi tekemistä, tytöt saivat niin hurjan määrän lahjoja nukeista puuhakirjoihin ja hiekkaleluista lastenpeleihin. Huippujuttu oli myös askartelusetti, jossa oli kaikkea mahdollista piippukrasseista värikkäisiin pahveihin ja koristeisiin. Lapseni on innostunut askartelusta ja minä en osaa edes käydä askarteluliikkeessä, nyt on hänellä välineitä toteuttaa luovuttaan. Kiitän!

frozen+kakku frozen+ilmapallo jättiilmapallo neilikkasingingelsa pompdeluxolafkeksi

Tuplakekkerit pidettiin Frozen-teemalla, vaikka ensiksi hieman kakistelin sitä, sillä Elsa ja Anna-juttuja on ollut niin paljon. Toisaalta se sopi täydellisesti siskosten juhliin, joten sillä teemalla lähdimme liikkeelle. Hoidin juhliin liittyen asioita pikkuhiljaa, löysin tytöille samismekot Pomp de luxin fb-kirpparilta (aika mäihä!), tilasin servettejä, lautasia ja mukeja Frozen-teemalla ja sovin Kakkutaikurin kanssa kakusta sekä kekseistä. Löysin Offerilta siivoustarjouksen* ja poikkeuksellisesti meillä kävi ulkopuolinen tekemässä juhlasiivouksen. Tosin kun pyyhin kaikkea mahdollista sunnuntaina rätin ja pesuaineen kanssa ja jalat jäivät tahmeaan lattiaan kiinni, mietin että olisi viisautta ottaa siivous lastenjuhlien jälkeen.

Kutsut lähetettiin perinteisesti postissa ja kutsupohjan tulostin Pinterestistä. Koska rakastan juhlien järkkäämistä, oli kaiken järkkääminen ja miettiminen mukavaa, mutta tiedättekö mitä stressasin eniten? Sairastumista. Vatsataudit jylläsivät monessa paikkaa ja jännitin, kuinka käy juhlien ja tilattujen kakkujen. Iloitsin lauantaiaamuna, kun olimme kaikki pysyneet terveenä.

Tarjoiluissa menin aika helpolla linjalla, äitini ja Kakkutaikureiden loihtimien juttujen lisäksi. Kaapissa on vieläkin kilo prinssinnakkeja, jotka unohdin laittaa tarjolle. Ihana äiti teki savulohimunakasrullaa sekä feta-hernepestovoileipäkakkua, isä raejuustomuffinsseja. Minä paistelin Lidlin pikkupizzoja, joihin lisäsimme juustoa, sillä ne ovat olleet aina hitti. Lisäksi oli kurkku- ja porkkanatikkuja, karkkia ja popcornia, viinirypäleitä ja ruissipsejä, eli aika perinteisiä ja maistuvia juttuja.

frozen+cake englanninlaku voileipäkakku sven+frozen

Juhlien kohokohta olikin sitten kunniavieras Elsa. Juhlaprinsessa-sivustolta** tilattu jääkuningatar osoittautui aikamoiseksi hitiksi lasten keskuudessa. Elsa keräsi tullessaan lapset yhteen sekä rauhoitti menon, kun kaikki kerääntyivät hänen eteensä ja kuuntelivat. Moni kävi koskettelemassa hänen pukuaan, Elsaa halailtiin ja pidettiin kädestä. Hän luki aluksi kirjeen lapsille ja puhalsi sankareiden kanssa yhdessä kakkukynttilät. Seuraavaksi loihdittiin lapsille kasvomaalauksia, jotka olivat muuten erityisen taidokkaita! Myös tanssiopetus kuului ohjelmaan, Elsa veti Let it Gon soidessa tanssin, jossa lapset (ja mummi) näyttivät tanssivan innokkaasti mukana. Lopuksi hänet vietiin vielä lastenhuoneeseen leikkitouhuihin ja mietin jo, pitääkö käydä ”pelastamassa” jääkuningatar kotimatkalle, päästävätkö lapset häntä mihinkään. Myös molemmille sankareille Elsalla oli pieni lahja. Kyllä moni tuntui olevan vaikuttunut tästä vieraasta ja myös vanhemmat kiittelivät, kun joku ulkopuolinen tuli, rauhoitti menon ja veti lapsille ohjelmaa. Kiitämme kovasti Elsa vierailuistasi!

elsa+juhlaprinsessa juhlaprinsessa+tanssijuhlaprinsessa+kasvomaalaus juhlaprinsessa+elsa frozen+kasvomaalaus elsa+frozenfacepainting1

Oli kyllä onnistuneet juhlat, joista esikoinen kiitteli moneen otteeseen. Minä nautin kovasti siitä, että saamme lapsikavereiden lisäksi myös kaveriperheiden vanhempia kylään, on ihanaa saada koti täyteen elämää ja ystäviä. Odotin juhlia ehkä yhtä paljon kuin lapsenikin!

Me aloitamme uuden viikon Taakse jää-korvissa soiden, sillä laulava Elsa-nukke oli ihan ykköstoive, joka kantautui myös kummien korviin. Kiitos!

Ihanaa uutta viikkoa kaikille! Millä teemalla olet itse järjestänyt juhlia?

*mainoslinkki

** Juhlaprinsessan vierailu saatu alennettuun hintaan blogin kautta