Kerro karhukorvalle!

Niin! Minä olen miettinyt tätä jo pidemmän aikaa ja ajattelin suoraan kysyä. Olen aiemminkin todennut, että kommentointi väheni portaaliin siirtymisen myötä. Ihan hämmentyneenä katselin vanhoja postauksia, joissa ei yhdessäkään ollut yhtä tai kahta kommenttia, monesti kommentteja oli parikymmentä. No, tähän olen alkanut tottua, mutta toinenkin seikka minua hämmentää: parin viime viikon tilastoja katsoessa ylivoimaisesti luetuimmat juttuni ovat niitä, joissa on ylivoimaisesti vähiten kommentteja, se yksi tai kaksi. Sinänsä on kiva nähdä, että niitä luetaan, sillä olen käyttänyt aika paljon aikaa ja vaivaa niiden eteen. Kuitenkin vastavuoroisuus on se juttu, joka on saanut minut aikanaan blogin pitämistä jatkamaan. Se kommunikointi lukijoiden kanssa. Mikä näitä luetuimpia ja vähiten kommentoituja postauksia myös yhdistää on se, että ne ovat yhteistyöjuttuja. Onko se se punainen vaate, joka syö kommentit? Koska näin näyttää pääsääntöisesti käyvän. Kaipaan niin kovasti kommenttejanne, että siksi päätin kysellä! Mikä saa sinut kommentoimaan/jättämään kommentoimatta? Kerro karhukorvalle! Millä saataisiin taas kommenttiboksi eloon?

Tosin myönnän, että nyt kun kuopuskin on oppinut mm. juoksemaan karkuun ja kaivelemaan vessanpönttöä, on minunkin blogien lukeminen ja kommentointi vähentynyt. Ei vaan monestii ehdi. Pahoitteluni siitä!

neuletakki+desigual

Niin ja jos ihmettelette sanaa karhukorva, niin korvistani ei tietääkseni kasva karvoja enkä ole muuttumassa karhuksi, vaan korvissani on näissä kuvissa Mesikämmen-korvikset. Minusta korvikset ovat huippusöpöt (ja tamperelaisten yrittäjien käsityötä!), mutta kuviin niitä oli vaikea saada tallentumaan. Kurkkaa täältä tarkemmat kuvat, jos kiinnostuit! (ei mainoslinkki) Meillä muuten usein on leikitty äidin muuttumista karhuksi, kuka on nähnyt Disneyn Urhean, jossa prinsessa Merida muuttaa äidin karhuksi? No juu, läksin raiteilta taas.

desigual+neuletakki pietamo+korvakoru

Näissä kuvissa oli itselläni fiilis, otimme ne matkalla Vuokattiin. Eteenpäin jatkaessa aurinko painui mailleen ja lumimäärä lisääntyi, huomattava ero näkyi jo Kuopion jälkeen lumimäärässä. Olin niin fiiliksissäni, että olimme menossa yhdessä lomalle, että hymyilin kilpaa auringon kanssa.

mesikämmen pietamo+mesikammen

farkut CUBUS/ neuletakki DESIGUAL (second hand)/ arskat KAPPAHL/ kengät SOWHAT/ korvikset PIETAMO

Tällä hetkellä tuntuu, että olisi ihan hirveästi sanottavaa ja silti kaikki sellaista, jota en osaa jakaa tänne. Henkinen jumitus päällä ja pahasti.

Mikä on oma maanantaifiiliksesi? Hei, tällä viikolla on tulossa aika kiva arvonta, pysykäähän kuulolla!

Hyvää uutta viikkoa!