Ne Parikat ja muut parhaat asiat just nyt!

Apua, otsikko kuulosti kyllä niin pinnallisen materialistiselta että huh. Mutta olivathan ne Parikan puputennarit nyt ihanat ja tammikuuta uhmaten pompin niillä kaupungille sekä lumihankeen, jotta ne ikuistuisivat kuviin. Asu oli kyllä niin minun näköiseni kuin mahdollista farkkuine ja tennareineen ja sopi viikonlopun rientoihin.

Nähtyäni alla olevan ensimmäisen kuvan tuli mieleeni monta kivaa asiaa tällä hetkellä, kun moni asia on hyvin. Jumppaendorfiinit jylläsivät kehossa, oli sunnuntai ja päätinkin listata randomilla 10 kivaa asiaa tällä hetkellä. Ensimmäisen kuvan piti päätyä ei julkaistaviin, sillä repesin aivan täysillä mieheni jutuille ja yritin olla nauramatta ääneen. Mutta sitten tuo onnellinen höhötys ja outo ilme sopikin tähän aiheeseen ja kuva päätyi tänne.

parikka1

Hyvä mieli koostuu välillä ihme asioista. Tässä random-järjestyksessä mitä sunnuntaina tuli mieleen:

  1. Pulkkamäki: oli aivan älyttömän kivaa olla pulkkamäessä lauantai-iltana koko perheellä. Keli ollessa nollan pintaan tai -1, en minäkään valittanut jäätyviä varpaita ja mäkeä juostessa sai treeniä. Kaikille tuli punaiset posket ja lapset onnellinen kiljunta oli ihanaa kuunneltavaa. Kaikki tällainen ulkontaan ja liikuntaan liittyvä yhdessätekeminen tekee tosi hyvän fiiliksen verrattuna sisällä oloon!
  2. Jumpat: 144 askelkyykkyhyppyä attackissa eilen ja sen päälle hyppypotkuja combatissa. Tunnen jumpissa olevani todellakin elossa ja rakastan sitä, kun hiki valuu silmiin ja jalkoja hapottaa. Olen varmaankin parhaimmassa fyysisessä kunnossa nyt kahden lapsen jälkeen ja hypyt nousevat korkealle, enpä olisi ikinä uskonut että näin voi käydä. Iloitsen imetyksten pienentämästä etumuksesta, sillä hyppiminen ja juokseminen on nykyään paljon mukavampaa.
  3. Vauva: hän, josta on tulossa hyvää vauhtia taapero. On ilahduttavaa nähdä ensiaskeleita ja kuunnella ”äitiiii äitiii”-jokellusta.
  4. Lasten ulkohaalarit: tein järkyttävän pitkän googletusurakan etsiessäni haalareita mahdollisimman edullisesti (mm. sama Molon haalari löytyi hintaan 69/129 euroa) ja kolusin samalla nettikirppareita. Kun löysin vk-haalarit -50% alella, ensi talven toppahaalarit -40% alella ja myin saman päivän aikana kaksi meille pientä haalaria fb:ssa, olin hyvinkin tyytyvänen. Ei tarvitse hetkeen tätä miettiä!
  5. Viikonloppu: viikonloppuna ehtii perheen kanssa asioita, mitä ei arkena kykene. Lisäksi jääkaapissa on ruokaa ja koti siivottu.
  6. Loma: miehen talviloma häämöttää jo suhteellisen lähellä, jännitän pysymmekö terveinä.
  7. Apulanta: ensi viikonloppuna räjähtää Jäähallissa, vuodesta 1994 se on ollut minulle ykkösbändi.
  8. Jooga: aloin joogata lauantaina 23.30 muiden nukkuessa. Youtuben tahdissa pompin menemään niin, että mies oli ihmetellyt pari kertaa kolauksia. En olisi ikinä uskonut, että kotona ja vapaaehtoisesti! Ja miten hyvä fiilis tuli!
  9. Äiti: pitkän tauon jälkeen äiti tulee taas yökylään. Kivaa vaihtelua arkeen ja esikoinen odottaa mummia kovasti.
  10. Puput: no nämä puputennarit. Otin noista korvista kiinni ja heiluttelin, minä niin tykkään! Kohta on kevätkin!

minna parikka parikka3 minna parikka, puputennarit minna parikka, puputennarit parikka6

toppi ja neule VILA/ farkut CUBUS/ korvikset RUNOKKA/ tennarit MINNA PARIKKA

Tiedättekö mitä mietin? Kun kaikki aina listaavat näitä parhaita asioita, saisiko joskus tehdä 10 tyhmintä asiaa tällä hetkellä-postauksen? Niin kuin että miksi se ihana vauva valvoo ja niin edespäin? Vai menisikö liian negatiiviseksi, luetko mieluummin kivoja juttuja?

Mikä tuottaa sinulle iloa nyt? Asusta mielipiteitä? Tai pupusista? Iloista alkanutta viikkoa!