Mistä johtuvat ahavoituneet silmäluomet, leukafinnit sekä muut iho-ongelmat? Exuviance-kasvohoitokokemuksia.

kauneushoitola helsinki kasvohoito, helsinki

Elettiin vuoden viimeisiä päiviä ja minulla oli tiedossa luksushetki, kun suuntasin aamuhämärässä Helsinkiin Espan puiston kulmalle. Siellä EL-salongissa minua odotti Erja, joka oli luvannut tehdä minulle kasvohoidon tuotteilla, joihin olin jo aiemmin ihastunut. Astuin sisälle pieneen ja tyylikkääseen EL-Salonkiin, jossa Exuviancen turkoosit sävyt näkyivät tuotteiden lisäksi jopa sisustuksessa.

Istuin tuoliin ja kyselin Erjalta mahdollisimman paljon niin Exuviancen tuotteista kuin hänen tekemästään hoidostaan. Hänellä on lähes kolmen vuosikymmenen kokemus kauneushoitolan pidosta, joten tietoa piisasi loputtomiin. Erja oli myös käynyt Yhdysvalloissa tutustumassa merkin tehtaisiin ja kuullut Exuviancen kehittäjiä siellä. Tiesittekö, että alunperin tuotetta kehitettiin käpyihon hoitoon?

Erja analysoi aluksi ihoni ja kerroin hänelle ongelmani. Ihoni on kuiva ja se rakasti Exuviancen tuotteita, mutta valitettavasti testikoot olivat jo loppuneet ja kuivuus tuli heti takaisin, varsinkin silmäluomien iho ihan ahavoituu. Kuulostaa kauhealta, mutta niin kuivaksi se menee, että on punainen ja hilseilevä. Lisäksi naamassa oli finni, pitkästä aikaa. Imetyksen ajan pysyivät poissa, mutta pari viikkoa ennen kasvohoitoa imetys oli jäänyt ja oikealla puolella leuassa oli kunnon näppy. Väärät tuotteet, ajattelin.

Sain kuulla ihoni olevan kirkas ja kuulas, joka oli lohduttavaa kuulla ja tietämättä imetyshistoriaani Erja totesi näpyn olevan suoraan yhteydessä munasarjoihin. Siis sellaisessa kohdassa, johon hormonit ja munasarjojen toiminta tuo näppyjä. ”Siellä oikealla puolella munasarjoissa tapahtuu jotain” hän sanoi ja minä ajattelin mielessäni, että kosmetologi on meedio, mistä hän sen tiesi! Varmasti tapahtuikin aikamoisia muutoksia imetyksen loputtua. Suurin ongelma ihossani oli edelleen se kuivuus, jota lähdettiin parantamaan naamiolla sekä minulle parhaimmilla kotihoitotuotteilla. Kuorinta piti huolen siitä, että iho on vastaanottavainen kosteutukselle. Väärät tuotteet aiheuttavat siis kuivuutta, mutta näpyt ovat pääasiassa hormoniperäisiä. Huh, synninpäästö!

kauneushoitola helsinki exuviance

Mikä on AHA-happo?

Koska minulle oli tehty hoito Exuviancen tuotteilla lokakuussa, ei käsittely tullut ihan yllätyksenä. ”Jännittävin” kohta siinä on AHA-happokuorinta – lokakuussa se nipisteli hetkellisesti yllättävän kovaa. Erja kertoi tämän johtuvan siitä, että kuollut ihosolukko poistuu. Kuorinta tehdään aina ensimmäisellä kerralla 20 prosenttisella hapolla, jatkossa sen voi tehdä 30 prosenttisella. Tuota vahvempaa Erja minunkin kasvoihini käytti ja se nipisteli yllättäen vain vähän, koska muutama kuukausi aiemmin kuollutta solukkoa oli jo poistettu. Erja oli myös kehittänyt hauskan menetelmän nipistelyä helpottamaan – hän heilutti viuhkalla viileämpää ilmaa kasvoille, joka totta tosiaan poisti nipistelyn tunnetta.

AHA-happo on nimenomaan Exuviancen kehittämä ja patentoima menetelmä, joka kuorii ensin hellävaroen ihon pintakerrosta irrottamalla kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia. Tämän luvataan auttavan kuivaa ihoa, koska hilseilevä ihokerros poistuu tehokkaammin. Lisäksi kuorinta edistää ihosolujen uudistumista ja vanhojen solujen poistumista.

kasvohoito4 exuviance

Puhdistuksen, kuorinnan, hieronnan ja naamion jälkeen ihoni oli kirkkaampi ja kimmoisampi, siis jotenkin elinvoimaisemman näköinen. Sain vielä kevyen meikin kasvoilleni, joka kuuluu EL-salongissa jokaiseen kasvohoitoon. Näin pystyin jatkamaan päivääni Helsingissä suht ”normaalilta” näyttäen, vaikka minä ainakin aina torkahtelen hoidossa ja olen vähän turpeasilmäinen ja tokkurainen sen jälkeen. Käykö muille näin, nukutteko kasvohoidossa?

kasvohoito3kauneushoitola helsinki, elsalonki

Ihoni kunnon parantamista olen jatkanut kotona Exuviancen tuotteilla, joista ehdoton suosikkini on meikinpoisto. Miten pehmeä ja kosteutettu iho voikaan sen jälkeen olla! Mutta niistä lisää myöhemmin!

Onko Exuviance ja AHA-happo itsellesi tuttuja? Millaisia kokemuksia sinulla on? Rentouttavaa sunnuntaita jokaiselle!

*postaus yhteistyössä Exuviancen ja EL-salongin kanssa