Milloin viimeksi?

Törmäsin Anun blogissa tällaiseen postaukseen viimeksi tapahtuneista jutuista ja koska rakastan tehdä erilaisia listauksia, oli tämäkin pakko päästä tekemään heti. Asukuvat ovat uuden vuoden aatolta, silloin ei ollut tippaakaan lunta ja parissa viikossa on koettu niin lumet, vesisateet kuin paukkupakkaset. Harmitti vähän tuo nuhju tausta, mutta halusin silti ikuistaa vuodenvaihteen asun.

Aloitetaan siis listaus. Viimeksi minä…

Ilahduin… Ilahduin kun mies tykkäsi niin paljon joululahjastaan, Varalassa tehdystä syketestistä, jonka kävi juoksemassa eilen. Ilahduin myös omista jutuistani (ei näin voi sanoa). En koskaan palaa vanhoihin blogipostauksiin, mutta Bellojen myötä blogitekstin alle tulee aina tuo ”more from my site”-osio kuvineen. Olen klikkaillut siis itse niitä ja lukenut vanhoja juttujani. Eilen luin tämän Fiskarsin jutun ja hymyilin. Nukahdin tuolla reissulla keskelle nurmikkoa alkuraskauden painaessa. Blogista ja jutuista se ei mitenkään näy, mutta muistan sen fiiliksen. Samalla mietin, kuinka hirveästi lapsi on kasvanut 1,5 vuodessa ja kuinka valtavasti olen tallentanut elämäämme kuvina ja tekstinä blogiin. Siis pitänyt samalla vähän päiväkirjaa. Ilahduin tästä ajatuksesta ja jo unohtamistani kuvista eilen kovasti. Ei tämä ihan hölmöä hommaa olekaan!

Nauroin… nauran lähes päivittäin lapsen sutkautuksille, ihan parhaita ovat hassusti käytetyt sanat. Saunoimme esikoisen kanssa kaksin ja laitoin löylytuoksua. Hän lähti leuka pystyssä suihkuun, koska tuoksu oli liian haurasta hänen silmilleen ja kirvelee. :D Päiväunille nukuttaessa hän halusi kertoa minulle sadun elävistä lihapullista, jotka syövät paitaani (!). Mikä mielikuvitus!

Itkin… sunnuntaina itkin äänettömästi huutaen läheisen voinnin takia. Miehen nukuttaessa lapsia paruin vessassa niin hiljaa kuin pystyin.

rajanto, zalandolace3 

Suutuin… hmm. Menetän hermoni päivittäin. Mutta onko se suuttumista? Väsyneenä etsiessäni K-kaupan kassalla Plussakorttia jupisin, miksi joka helkutin kortti on sininen. Kirjastokortti, Pentikin kortti, salikortti, KAIKKI!. Myyjätyttö sanoi, että kannattaisi varmaan etsiä etukäteen se kortti (siis missä, ulkona pimeässäkö, huomautan vielä että olin ainoa kassalla enkä tehnyt jonoa). Meinasin hermostua, mutta nielin sanani ja maksoin ilman plussia. Hermostun kaikkialla lojuviin vaatteisiin ja aamukiireeseen, mutta että ihan tosissani suutuin? Kysyn mieheltä. Kysyin, ei hänkään osannut vastata. Hän ehdotti, että suutuin Teri Niitin saamista tappouhkauksista, jotka nousivat uudelleen esille nyt hänen kuolemansa myötä. No, ehkä enemmänkin suretti, mutta suututti myös.

Harmistuin… Eilen meni moni asia pieleen. Ehdin jo iloita meidän olevan hyvissä ajoin lähdössä aamulla bussiin ja kerhoon, kunnes tuli niin sanottu rehellinen lähtökakka nuoremmalla. Vaatteet veks ja pesulle. Päästiin ulos ja totesin, että tuplakärryjen jarru on jäätynyt kiinni, jouduin ottamaan sinkkurattaat ja isompi kävelemään. Busseja meni, kun taapersimme menemään. Siitä tuulesta en sitten edes sano mitään. Harmitti, kun pienikin matka siinä viimassa palellutti kuopuksen posken.

Häkellyin… Kun lapseni alkoi tällä viikolla yks kaks piirtää. Selkeämpiä ihmishahmoja ja piirsi isin imuroimassa, imurikin oli ihan tunnistettavissa. Oho!

Kokeilin jotain uutta… Keskiviikkona alkoi astangajoogan alkeiskurssi. SIIS JOOGAN! Minä rakastan kovan sykkeen liikuntaa, mutta kun pyydettiin blogin kautta joogaan niin ylitin itseni ja lähdin alkeiskurssille mukaan. Toinen kerta oli eilen. Voi olla että hurahdin ja voi olla, että kuulette tästä vielä aika paljon lisää….

Urheilin… Yleensä viikon liikuntasaldo on attackia, combatia ja steppiä, mutta kiitos joogan tämän viikon saldo torstaihin mennessä on muokkaustunti, kaksi vauvajumppaa (eli muokkauksia nämäkin), sekä kaksi joogatuntia. Ei siis yhtään sykkeennostatusjumppaa sunnuntain jälkeen, jos ei lasketa kärryjen kanssa ryntäilyä. Tilanne on korjattava tänään. Mutta harvoin on päivää, että en urheilisi.

Luin… Aloitin kirjan Piiat jouluna. Saldona 30 sivua nyt. Voi itku! Me Naiset luen aina kannesta kanteen viikottain ja toki blogeja tahkoan. Niin ja luen Aamulehden joka aamu, ehdottomasti paperisena!

zalando, oxxo rajanto

Söin… Silloin kuin kirjoitin tätä, join teetä ja söin muutamat joulukalenteriylläreistä ylijääneet valkosuklaapähkinät sekä kuivatut banaanit.

Herkuttelin… Tähän ehkä tulee nyt sama vastaus kuin edelliseen!

Ostin… Nyt vastaan tähän jotain todella erikoista. Nimittäin Parikat. Olen haaveillut Parikoista siitä asti kun perustin tämän blogin, eli viitisen vuotta. Nyt kiitos Nooran, törmäsin Luisaviaromalla -30% aleen ja sivustolla sai vielä -20% lisäalen. Näin minulle kotiutuivat ensimmäiset Parikkani ikinä. Puput. Viiden vuoden haaveilun jälkeen. WOAAAH! :D Nyt voin olla ihan oikea bloggari ja kuvata pupujani automatkoilla (kuka on nähnyt leffan Onnenonkija, jossa bloggareista väännetään vitsiä? Puputennaritkin pääsivät kohteeksi). Hahaa!

Tapasin… Muskari jatkui, eli läjän mammoja vauvoineen? Mietiskelin ääneti, että on ihanaa olla näissä ryhmissä mukana ja seurata kaikkien vauvojen kasvua. Kyllä ne ovat aika eri palleroita kuin elokuussa kaikki! Tapasin myös joogakurssilla läjän uusia kasvoja ja jäin viimeisenä salillle juttelemaan ohjaajan kanssa.

Päätin… Etten rutise. En valita. Enkä kyllä ehkä olekaan kauheasti valittanut tällä viikolla? Mutta enemmän kuin päätös olen huomannut mikä siihen vaikuttaa: uni. Ei tee mieli valittaa, jos ei kulje unettomana pää sumussa. Olen ehdottomasti mukavampi ihminen jos nukun.

Inspiroiduin… Olen viime aikoina inspiroitunut Terhin blogista. Tai siis lukenut sitä ja miettinyt, että on nainen taitava vääntämään blogia. Silloin kun työskentelimme yhdessä, en tiennyt hänen kuvaus- ja kirjoitustaidoistaan. Sitten sorrun aina siihen ”miksen minäkin ole noin hyvä”-ajatteluun. Sen lisäksi että inspiroidun hänen blogistaan tiedän naisen muutenkin ja hän on oikeastikin ihastuttavan iloinen, rempseä ja ennakkoluuloton. Anna Terhi vähän minulle sinun asennettasi! <3

lace2

toppi VILA/ hame TFNC (kyseinen hame alennuksessa ja muita samanlaisia mm. täällä*)/ rannekoru OXXO/ korvikset RAJANTO/ kengät H&M

Sellainen läjä vastauksia! Milloin sinä viimeksi ilahduit? Mitä pidät vuodenvaihteen vekkihameasusta? Oikein hyvää alkavaa viikonloppua!

P.S. Sekä blogin facebook-sivuilla että Instagrammissa (optimismiakatja) arvotaan Matkamessulippuja, käy osallistumassa!

*mainoslinkki