Kaunein tausta minkä tiedän

Isänpäiväasussani ei todellakaan ollut mitään ihmeellistä. Olin ollut metsässä lapseni kanssa pipo päässä, en taas(kaan) ehtinyt paljon hiuksia laittamaan ja koska olimme mummilassa perheen kesken koko päivän, hengailin farkuissa ja collegessa. Josko ensi viikonloppuna ehtisin panostaa vähän enemmän vaatteisiin, varsinkin nyt piipahdeltuani by EmKan synttäreillä…! Mutta kuvat oli pakko päästä ottamaan, sillä en ihan oikeasti tiedä paljon kauniimpaa näkyä kuin nuo valkoiset puut. Jyväskylässä oli ihan täysi talvi päällä, pakkasta -8 astetta ja puut upeassa huurteessa. Kun palasimme Tampereelle, oli vastassa taas lumettomat harmaat puut. Siispä pakkasta uhmaten suuntasimme kuvaamaan ihan tavallista asua, jotta tuo upea tausta saatiin kuviin. Toisaalta näin minä menen monet viikot perhekerhoissa ja kaupungilla, joten ainakin hyvin realistinen tämä asu on. Kävin minä tässä asussa leffassakin. Samassa teatterissa kaksin miehen kanssa kuin 15,5 vuotta sitten. Aika suloista oli miettiä kuinka paljon jännitti silloin. Nyt vähän vähemmän. ;)

isänpäivä1isänpäivä5 isänpäivä4

Tämän maiseman myötä aloin myös tosissani höpöttämään joulusta. Ihan vain höpöttämään. Voi kuinka toivoisin valkoista joulua, jolloin saisi lähteä päiväaikaan pulkkailemaan ja seurata lasten riemua lumessa. Mies hommasi meille pulkan tällä viikolla ja se aiheutti kyllä onnellista hihkumista, kun vedin esikoista kerhoon siinä. Edelläni pukkasin tuplissa nukkuvaa vauvaa, perässäni vedin kerholaista ja sohjohanki pisti täysillä vastaan. Huh, tuli muuten hiki heti aamusta!

isänpäivä3isänpäivä2

Jouluun liittyen, hakusessa on lapsen joulukalenteri. Ei mikään tunnu kivalta. Suklaakalenterit ovat poissa laskuista, pikkukrääsää en halua yhtään enempää vauvakotiin, mikä olisi kiva? Viime vuonna hommasimme muovailuvahakalenterin, joka oli ihan kiva, mutta ei sellaista nyt toistamiseen viitsi. Kalenterivinkkejä kehiin! Mies halusi piristää sairasteluviikkoamme ja käydessään lääkärissä toi minulle Bodyshopin kalenterin. Oma äitini näki sen ja tilasi heti oman. Minulla ja mummilla on kalenterit, mutta lapsella ei. Veikkauksen kalenteri minulla on ollut joka vuodesta 1990-luvulta asti ja Aamulehtikin toimitti jo oman kalenterinsa.

isänpäivä6

housut CUBUS/ paita H&M/ huivi KAPPAHL/ takki DIDRIKSONS/ kello TOMMY HILFIGER

Siis heitelkää kalenterivinkkejä kehiin! Kuka viihtyy tällaisissa perusasuissa, farkut ja collari-seteissä? Tai rakastui myös noihin valkoisiin puihin?

Mukavaa torstaita, nyt täytyykin kaivella kumpparit taas kehiin. Buu!