Oot niin ihana (sisältää arvonnan!)

Jokainen haluaa varmasti säilyttää lapsilleen muistoja vauva- ja lapsiajasta. Ensimmäiset kengät, ristiäismekon, hiuskiehkuran, valokuvia ja juttuja vauvakirjaan. Kun itse odotin esikoistani, oli hauskaa verrata omaa äitiyskorttiaan äitini vastaavaan – menevätkö raskautemme yhtään samalla tavalla? Yksi muisto, joka vauva-ajasta jää on neuvolakortti. Hassu jäänne sinänsä, kun kaikki on nykyään sähköistä. Kuopuksen neuvolakorttiin on liimattu joka kerralla vielä erilainen tarra ja sinne kirjoitetaan myös seuraava neuvola-aika käsin ylös (itse kyllä merkkaan sen samalla hetkellä kännykkään).

ootihana1ootihana4

Koska neuvolakorttiin kertyy muistoja kasvusta ja kehityksestä, on se ainakin meillä muisto, jonka haluan lapsilleni säilöä. Jotta neuvolakortti kulkee siististi mukana ja säilyy jatkossakin hyvänä, on se kivaa piilottaa kauniiseen neuvolakorttikoteloon. Meillä kortit kulkivat neuvolasta saaduissa peruskuorissa, kunnes tutustuin uuteen Oot niin ihana-neuvolakorttiin sekä vauvakirjaan. Tuon vauvakirjan olisin niin halunnut meillekin täytettäväksi, mutta olin jo ehtinyt niin pitkälle täytellä puolivuotiaan kirjaa, etten enää vaihtanut. Neuvolakorttikotelot sen sijaan laitoin molempien korttiin. Tuo teksti ”oot niin ihana” korostaa jotenkin niiden sisällä olevaa muistoa. Olet tyttäreni ihana, nyt ja aina. Muistathan sen sitten joskus vanhempanakin, kun palaat tutkimaan neuvolakorttiasi ja vauvavuottasi. Olet ihana ja ainutlaatuinen.

ootihana5 ootihana2

Jos toivoisit oman lapsesi neuvolakorttiin tällaiset simppelin tyylikkäät kuoret erityisellä sanomalla, niin nyt sinulla on mahdollisuus voittaa sellaiset itsellesi! Saan arpoa kahdelle lukijalleni nämä kuoret. Tämä on mielestäni myös kiva lahja esimerkiksi babyshowereihin odottajalle!

Arvontaan pääset osallistumaan jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kerro, oletko kuullut Oot niin ihana-tuotteista aikaisemmin?

Yksi arpa tulee kommentilla, kaksi jos tykkäilet lisäksi facebookissa. Huikkaa myös oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla!

Arvonta alkaa nyt ja on auki tiistaihin 15.11.2016 klo 20 saakka. Onnea kaikille matkaan!

ootihana3

*neuvolakortit saatu blogin kautta