Lokakuu pakettiin arvonnan kera!

Koska tätä asukollaasi-perinnettä olen pitänyt yllä yli 1,5 vuotta, yritän pitää sitä hengissä edelleen. Alla siis kollaasina lokakuussa julkaistut asut, niistä tuli vähän pieniä kuvia, mutta toisaalta kaikki löytyvät tuolta lokakuun postauksista isompana. Lokakuussa innostivat hameet ja nuo Katri Niskasen skin pantsit, onkohan niistä tullut vuoden käytetyin vaate?

Mitä kuului omaan lokakuuhusi? Itselleni lokakuun alku oli jännittävä, kun blogini muutti tänne. Kuukausi Belloissa on saanut hommaa jo rutinoitumaan. Aluksi tuntui, että lukijat katosivat kokonaan, mutta pikkuhiljaa olette selkeästi löytäneet uuteen osoitteeseen ja kommenttejakin tullut. Kiitos, ihanan huojentavaa, olin jo ihan hätää kärsimässä kuun alussa ja itkin mihin kaikki hävisivät! Muutokselle pitää vaan antaa aikaa, niinhän se on, eikä hepuloida heti.

Lokakuussa oli niin Blog Awrads gaala, naistenilta, Särkän kummitusjuhla kuin muutakin ihanaa, toisaalta arki pyöri paljon rutiinien ja harrastusten ympärillä. Kuopus lähti lokakuussa konttaamaan ja nousi tukea vasten huojuen seisomaan marraskuun ensimmäisenä. Alkaa siis tuntua, ettei meillä ole kohta vauvaa. Siinä missä ehdin ensimmäisen kohdalla odottaa että kasva jo, että voidaan puuhata jotain, olen ihan hätää kärsimässä nyt. Älä pieni kasva näin lujaa, mihin tämä aika menee? Olo on haikea vauvatavaroita pois korjatessa. Imetyksestä on puolestaan tullut pureskelua äidin, saas nähdä mihin asti se kantaa, au. :D

Marraskuu alkoi ”radikaalilla” teolla, sillä kuten moni Instagrammista huomasi, saksin (tai kampaaja saksi) eilen puolet tukastani pois. Minähän olen ollut koko lapsuuteni ja nuoruuteni lyhyttukkainen ja ensimmäiset pitkät hiukseni kasvatin vasta 2000-luvulla. Ne olivat lyhyet kun aloin blogia kirjoittamaan, mutta esikoisen odotuksen myötä tuuhentuivat ja kasvoivat hyvin ja jäivät. En ole osannut/ehtinyt niitä laittaa, ne ovat lätistyneet pipon alla ja takkuuntuvat hetkessä auki, joten sanoin jo kuopuksen odotusaikana kampaajalleni että kohta pätkäsen. Eilen sen vihdoin sitten tein ja itsestäni tuntuu, että nyt minulla on ”oma” tukka, parin viime vuoden aikana minut nähneet ovat varmasti tottuneet pitkään. Parit asukuvat jäljellä pitkän tukan kanssa, jotka vahvistivat päätöstä leikkaamisesta.

Ja vielä siihen arvontaan! Huikkaa kommenttiboksiin suosikkisi lokakuussa julkaistuista asuista, yhdelle onnekkaalle lähte palkintona kosmetiikkaa ja herkkuja. Jätin tarkoituksella palkinnon vähän sumeaksi, sillä yllärit ovat mielestäni kivoja, mutta mukana on mm. yksi kauneudenhoidon huippu-uutuus, johon itse törmäsin I love me-messuilla.

kollaasi1asutuusi2palkinto

Arvonta alkaa nyt ja voittajan arvon viikon lopussa, eli 6.11.2016 klo 20. Onnea matkaan! Ja huikkailehan kommentissa samalla lokakuun parhaat hetkesi! <3