Sweater Weather Tag + arvontavoittajat!

Siis että mitäköhän eilen sekoilin. Luulin että vielä on pari päivää lokakuuta jäljellä, mutta ei, olikin viimeinen lokakuun päivä ja arvonta-aika päättyi eilen. Huh, ei tässä pyörityksessä näköjään aina pysy kärryillä! Marraskuu siis on ja jotain valkoista saatiin jo eilen taivaalta. Nyt on siis viime hetket tehdä tämä syksyn haaste, jonka sain sydämelliseltä Satulinnan Tuijalta!

Mikä on lempituoksukynttiläsi?

Viime marraskuussa ostin Suvimarjasta samppanjan tuoksuisen kynttilän (vaikea nyt sanoa mikä tuo tuoksu lopulta on). Se on palanut ihan mielettömän pitkään ja alkaa nyt olla lopussa. Lisäksi vanilja uppoaa aina.

synttari8

Kahvi, tee vai kaakao?

Noh, kuinka moni näki viime viikolla Instagram-kuvani teekaapin siivouksesta? :D Että tee ja sitä kuluukin paljon! Jos missasit kuvan niin tässä on, siivosin teekaappiani (ei sillä että olisi ollut mitään tarvetta, köh…).

IMG_20161027_155115

Muutatko meikkirutiinejasi vuodenajan vaihtuessa?

En, mutta ihonhoitorutiineja joudun muuttamaan, kärsin talven tullessa todella kuivasta ihosta.

Mikä on lempijouluruokasi?

Aika paha! Rakastan joulua ja jouluruokia. Ehkä rosolli ja lanttulaatikko nousevat kärkeen. Riisipuuro on myös hirmuisen hyvää, niin kuin perunalaatikko ja kalat ja… JUUSTOT! Viime vuonna jäi juustot ja graavikalat vähemmälle tämän viikon 25 pömpän takia, otan ehkä tänä vuonna takaisin. ;)

jouluhaaste4

jouluhaaste2 jouluhaaste3

Hatut vai kaulahuivit?

Aina välillä käytän hattua, mutta huivia puolestaan aina. Eli vastaan jälkimmäisen!

ruskajkl3

Mikä on eniten käytetty villapaitasi?

Jos vastaukseksi kelpaa villatakki, niin pitkät villa/neuletakit ovat ihan ykkösiä.

haaste2

Kuva juhannuksen tienoilta, huh hellettä!

Paras syksyinen kynsilakka?

Niin mikä? Kun en käytä koskaan muulloinkaan. :D

Syksyn lempihajuvetesi?

En tiedä mistä johtuu, mutta raskausaikana alkanut hajuvesien etominen/tuoksuherkkyys ei ole sitten loppunut odotusten jälkeen. Bussissa ja muualla ovat kauhistus voimakkaat hajut ja piilouduin juuri huivini taakse hengittelemään, kun bussiin tuli miestuoksujaan hieman käyttänyt nuoriherra viereen seisomaan. Tuntui ettei henkeä saa, vaikken allerginen olekaan. Lopetin ensimmäisen vauvan myötä hajuveden käytön, kun pieniä pitää koko ajan sylissä niin haluaisi olla mahdollisimman tuoksuton. Silloin vaihtui myös pesuaineet hajusteettomiin. Joten lähinnä vartalovoin tuoksu on lemppari, mieluiten tykkään mahdollisimman neutraaleista hajuista! Onko se vain tottumiskysymys, kun on lakannut käyttämästä hajuja niin haistaa kaiken?

Tummat huulet vai kunnon kissarajaukset?

Tämä oli oikein meikäläiselle sopiva haaste. Siis ei kynsilakkaa tai hajuvettä, eikä myöskään tummia huulia. Sen sijaan silmiä olen aina tykännyt korostaa!

haaste
Nämä ammattilaisen tekemät silmät olivat ihanat!

Futispelit vai lehtikasaan hyppiminen?

Lehtikasaan hyppiminen, lehtiä on lennätetty tyttären kanssa tänäkin syksynä!

vpunainen6 vpunainen7

Pillifarkut vai legginsit?

Farkut. Ainoastaan mammaleggareita on tullut käytettyä, en ole leggarifani.

Nilkkurit vai UGGit?
UGGeja en ole koskaan omistanut, mutta kun niiden lämpöä niin kehutaan olen jopa alkanut harkitsemaan!

Paras tv-ohjelma tänä syksynä?

Nousuvesi on kyllä hyvä ja koukuttava! Mikä siinä on ettei suomalaiset sarjat yllä samalle tasolle millään, peräkkäin tulevien Sorjosen ja Nousuveden välissä on valovuosi!

Biisi, joka saa sinut uppoutumaan syysfiiliksiin?
Öööö… Muskaribiisit? Aina kun syksy tulee aloitetaan taas hoilottaa suljen ihanan soittorasian…! Mikä vastaus, mutta totisinta totta!

Millainen syyssää tämänhetkisessa asuinpaikassasi vallitsee?

Kirpsakka marraskuun ensimmäinen päivä, mittari näyttää +1.

Mikä on parasta syksyssä?

Aika moni asia. Raikas lenkkeilysää, ruskan värit, synttärit, uudet harrastukset, rutiinit, teen juominen ilman hikikarpaloita, peiton alle kääriytyminen, pimeät illat ja yöt, noin pari ensimmäistä mieleen tulevaa mainitakseni! Rännästä en tykkää, niin kauan kun on kuivaa niin syksy on ihanaa!

En laita nyt haastetta eteenpäin, sillä näyttää siltä että suurin osa niistä kenelle sen antaisin on jo haasteen saanut. Mutta kiitos Tuija kysymyksistä!

Muuten, olen tuskaillut jo hetken aikaa että kuvani ovat kirkkaita ja ihan ok, kunnes siirrän ne blogiin, niistä tulee ihan todella paljon harmaampia täällä. En tiedä oletteko kiinnittäneet huomiota harmaisiin kuviin, mutta nyt otan asiakseni selvittää mistä se johtuu!

Edit. Löysin apua, jee! :)

Ja sitten! Ihastuttava Coruu-arvonta keräsi tasan 90 arpaa ja kolme voittajaa, jotka ovat… Tiffany80, Hlj sekä Mari V. Kiitos osallistumisesta kaikille, olen voittajiin yhteyksissä!

Kirpsakkaa marraskuun alkua!