Jänskä viikonloppu ja taas ne shortsit!

Taas ne shortsit. Joko hermostutte näihin? Muutama vuosi sitten ostamani shortsit on nähty blogissa joulukuussa paksujen sukkisten kanssa, toukokuussa kukkatopin kera, syksyllä värikkäiden sukkisten parina ja Kroatian matkakuvissa pitsitopin parina. Ja taas ne ovat jalassa! Ne ovat vain niin superkivat jalassa, käyvät monen yläosan kanssa ja menevät kesät ja talvet. Vaikka sain blogiin jo joulukuussa 2014 kommentin, että shortsikausi on niin nähty, en lannistunut ja täällä ne ovat taas! Tämä asukokonaisuus alkaa olla jo vähän liian vähän näillle keleille, kuvista on muutama viikko aikaa. Toisaalta olen koko viikon kulkenut ohuissa sukkiksissa ja hameessa ja yhdistänyt settiin toppatakin. Vallan hyvin on pärjänny niint! Tykkään ottaa aikaisin toppatakin käyttöön, sillä lisää ohuempien sisävaatteiden käyttöaikaa.

shortsitbomber4 shortsitbomber2

Tällä viikolla on taas menty sata lasissa ja olen ihan odottanut sunnuntaipäivää, jolloin ajattelin olla vaan perheeni kanssa rauhassa, ehkä vaihtaa sänkyyn puhtaat lakanat. Kuopukselle pamahti myös ensimmäinen korvatulehdus, joka vaikutti toki päivien rankkuuteen. Ensi viikolla onkin onneksi rauhallisempaa, sillä syysloma vaikuttaa tauottamalla harrastukset ja kerhot, eikä joka päivä tarvitse juosta kirpparipöydässäkään. Toivottavasti lääkkeetkin purevat ja tulehdus poistuu, pienet ovat kyllä superreippaita sairastajia, ei voi muuta sanoa. <3

shortsitbomber3 shortsitbomber1

shortsit ja neule VERO MODA/ huivi ESPRIT/ takki ONLY/ huivi ESPRIT/ korvikset PIECES/ kengät ANNA FIELD

Mikä tästä viikonlopusta tekee sitten jännän? Se, että olin eilen A-lehtien järjestämässä Blog Awards-gaalassa. Yksin. Vaikka en halunnut sitä myöntää, niin kyllä yksin meneminen jännitti. Sinne oikeiden bloggareiden sekaan. Tyyligurujen ja muiden. Tiedättekö, minä etsin monta päivää mustia korkkareita, tiedän omistavani yhdet, jotka tarvitsin gaala-asun kanssa. En vielä tätä postausta tehdessä tiennyt miten kävi, mitkä kengät saan jalkaani, mutta kaikkea muuta hyödyllistä löysin kaappeja tonkiessa. Samalla mietin, että ne tyyligurut varmasti valkkaavat vain mitkä mustista korkkareistaan laittaisivat. Iik! Pärjäsikö kotiäiti gaalassa?

Mitä omaan viikonloppuusi kuuluu? Tykkäätkö shortsiasuista? 

Iloista viikonloppua itse kullekin!