Ilta näytösmallina

Tämä on ollut aika hurlumhei-viikko, johon kuuluu tavallisten kaksi pientä lasta-jatkuva pyykki-harrastus-rumban lisäksi mm. kolmessa eri kaupungissa heilumista ja hinnoittelua Mansen blogikirppistä varten. Minulla on takataskussa iso läjä kuvia ja juttuja, mutta nyt en ole ehtinyt käydä niitä läpi. Ajattelinkin, että nyt olisi hyvä hetki palata viime torstaihin ja muotinäytöstunnelmiin. Kuvituksena Karri Harjun kuvat, hän oli paikan päällä kuvaamassa.

Viikko sitten torstai-iltana alkoi takahuoneessa tunnelma kohota ja hikikarpaloita pukata otsalle, kun muotinäytöksen alkamisaika lähestyi. J.Rinta-Joupin naistenilta oli alkanut, ihmisiä saapui paikalle ja moni etsi istumapaikan lavan edestä. Me kurkimme nurkan takaa, tuonneko ihan kohta menemme? Huiii! Kyllä muuten noviisia jännitti!

Ilta aloitettiin juontajien, Ilkka Ruotsalaisen ja Leena Sarven sisääntulolla ja siitä jatkettiin Fitfarmin alkujumpan muodossa. Sitten olikin jo aika päästää mallit lavalle. Onneksi olin meistä neljästä viimeinen, katselin kun muut menivät edeltä ja hoin mielessäni mihin kuuluu kävellä. Koska ilta oli autoliikkeessä, meidät tuotiin lavalle jokaisella kerralla uudella Kian hybridiautolla. Aika hauska kokemus muuten kun auto rullailee äänettömästi menemään, en ollut ennen sähköauton kyydissä ollut!

Sitten oli asujen ja pyörähtelyjen vuoro, tässä teille maistiaisia siitä, millaisia asuja Emkan Katri oli meille valinnut! Tämäkin oli ihan uutta, että joku valitsee asun päästä varpaisiin ja tykkäsin kokonaisuuksista kovasti!

Vaikka jännitti, niin siihen helpotusta toivat ihanan rennot ja kokeneet juontajat sekä hybridiä kuljettanut herrasmies, joka laittoi ilmastoinnin niin kovalle, että saimme viilentyä autojääkaapissa hetken ennen lavalle astumista. Ilkka ja Leena hoitivat homman kotiin rennolla juonnollaan ja saivat mallitkin nauramaan. Viimeisen lavapyörähdykseni aikana he pyysivät kaikkien niiden nostamaan peukkunsa, ketkä olivat sitä mieltä, että minun kannattaa kotiuttaa tämä alempana näkyvä takki. Häkellyin niin juonnosta kuin siitä, että lähes kaikki peukut nousivat ja kävin sitten kiltisti sen hakemassa omakseni. Hih.

Myös tuo French Connectionin mustavalkoinen mekko oli täydellinen ja istui kuin hansikas. Oli ihanaa astella lavalla myös mukavissa kengissä, ei tarvinnut tennaritytön jännittää meneekö korkkareilla nurin. Aivan mahtavat olivat myös siniseen hameeseen stailatut siniset kengät, joita ei valitettavasti kuvissa näy. Muuten, voi olla, että tuo eturivin innokas kuvaaja on jotain sukua minulle… ;)

Muotia, kauneutta, hyvinvointia ja sisustusta, se oli illan teema. Oli Sisleyn meikkejä, Fitfarmin vanukkaita, autoja ja upeita vaatteita. Skumppaa ja pientä purtavaa, joka oli kotoisin Tampere Bakery Cafesta.

Kaikki meni niin äkkiä. En jälkikäteen suunnilleen muistanut, että olin vaihtanut vaatteet, niin keskittyneesti sen teki ja jännitys tutisi takaraivossa. Olisin muuten ottanut kaikki nuo Riinan kokonaisuudet tukkaa myöten kotiin (vaalea kiharapilvi), ihania settejä!

Oliko joku paikalla, joka on ruudun takana? Mikä on oma suosikkisi näistä asuista, kaikkia asuja tässä ei näkynytkään?

Kaikki kuvat Karri Harju