Muutoksen tuulia

Kun olimme seuraamassa miehen Ferrari-ajelua, äkkäsin vastapäätä olevan tivolin. Se oli suljettu, mutta pihaan pääsi kävelemään. Jotenkin muuten tällaiset suljetut huvipuistot ovat kaikessa ihanuudessaan hieman kammottavia, johtuuko se joistain kauhuleffoista vai mikä sen tekee? Tyhjä huvipuisto on vähän kuin autiotalo, taloon kuuluu elämä ja ihmiset, huvipuistoon äänet ja lapset.

Olin piiiitkästä aikaa kiskonut jalkaani värikkäät sukkikset ja kaivellut päälleni kaikkea vanhempaa kaapin kätköistä. Kun tämä blogi sai alkunsa, minulla oli päivittäin värikkäät sukkikset jalassa. Nyt sellaiset on nähty blogissa viimeksi…? En oikeasti edes tiedä, kaksi vuotta sitten? Olen joutunut uusimaan kaappini sisältöä koon muuttumisen vuoksi ja hankkinut sinne mustaa, valkoista ja sinistä, klassisia vaatteita ja myynyt Desigualeja. Apua! Lastenvaatteissa olen suosinut yhä enemmän roosaa, valkoista ja lilaa. Ikäkö tämän tekee? Olin niin huolissani tästä muutoksesta, että oikein etsimällä etsin kaapistani värisukkikset jalkaan, jotka saivat tivolin puitteista sopivan taustan.

Toivon etten nyt ihan ala mustavalkoiseksi muuttumaan, tuskin, mutta ihan niin hurjia yhdistelmiä en päälleni laittaisi kun blogin alkuaikoina. Tämä asukokonaisuus jääkin nyt alkuperäisen blogin viimeiseksi, joten sinänsä ympyrä sulkeutuu. Lokakuussa juttuni löytyvät osoitteesta optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi, eli klikkailkaa sinne mukana! Yritän muistaa päivitellä osoitteen kaikkiin mahdollisiin seurantakanaviin ja tälle sivustolle pitäisi tulla kyllä uudelleenohjaus, mikä helpottaa teitä. Minua jännittää ihan käsittämättömän paljon tämä muutos ja meinaa olla hienoinen lukko kuvaamisessa ja kirjoittamisessa päällä. 

Samalla olen hurjan onnellinen, että elämä on tällaisissa uomissa. Saan puuhata kotona kahden pienen ihanan kanssa, saan tehdä tätä harrastusta vähän totisemmin ja tehdä asioita, mistä nautin. Minä nautin hurjasti niin bloggaamisesta kuin vauvamuskarista, niin asukuvien otosta kuin perheuinnista. Se mikä tässä on haasteellista on ajankäyttö, täytyy sanoa että aika ajoin on väsyttänyt aika paljon.

neule Vero Moda/ shortsit Kaino/ tennarit Desigual/ huivi Indiska/ arskat Unofficial (saatu blogin kautta)/ takki Seppälä/ laukku Liu Jo/ korvikset Earth Collection


Muistatko vielä ajan, kun täällä nähtiin paljon värillisiä sukkiksia? Löytyykö niitä omasta kaapistasi?  Aurinkoista keskiviikkoa!