Tuttifrutti (sisältää arvonnan!)

Meillä syödään tuttia lähinnä nukkuessa ja nyt hampaiden myötä popsitaan päivisin tuttinauhaa. Kuukausia käytin lahjaksi saatua virkattua tuttinauhaa, joka oli kestomärkä ja puklussa. En kerro enempää, voitte kuvitella lopputuloksen. Jupisin, että hommaan jonkun puisen tai vastaavan tuttinauhan, jota saa pureskella ilman, että se pysyy kaksi vuorokautta kuolakorppuna. Enpä saanut aikaiseksi.

Sitten löytyi pelastus.  Tuttifrutti tuttinauhat. Silikonista tehdyt nauhat, joita saa rauhassa pureskella. Värivalikoima on suuri ja tuttinauhoja saa mm. vauvan nimellä varustettuna. Silikoni on elintarvikelaatuista, eikä sisällä BPA:ta tai muita haitallisia aineita. Tuttinauhoja on saatavilla vaikka missä väreissä ja minä ihastuin näihin ranskanpastillin näköisiin pompuloihin välittömästi! Tuotteet voi keittää ja puhdistaa miedolla saippualiuoksella.

Ihan huippuidea ovat myös purulelut lukolla. Lelun saa kiinnitettyä vaatteeseen, se pysyy matkassa ja silikonista keksiä on kivaa pureskella. Kun laittaa kiinni molemmat, voi syödä tuttia ja tutkailla vaikka samalla keksiä. Nämä olivat oikeasti ihan mahtava juttu meille, kun hampaita tulee, jo puhjenneet kutittavat ja pikkukädet kaipaavat jotain tekemistä vaikkapa kauppareissulle. Kivan idean lisäksi näissä on maailman söpöin väritys, minä olen myyty ja vauvamme tykkää näitä järsiä! Mitä tykkäätte, eivätkö ole herttaisia? Minusta nämä ovat ihan syötävän suloisia!

Ja sitten ilouutisia muille vauvaperheille (tokihan tällaisen voi antaa lahjaksikin odottajalle tai vauvaperheeseen)! Saan arpoa yhdelle lukijalleni vapaavalintaisen Tuttifrutti tuttinauhan. Arvontaan voit osallistua seuraavasti:

1. Jätä kommentti tähän postaukseen. Kerro, oletko kuullut Tuttifrutti-nauhoista ennen? 


2. Jätä jokin yhteystieto mistä tavoitan sinut mahdollisen voiton osuessa kohdalle!


Arvonta alkaa nyt ja on auki torstai-iltaan 29.9.2016 klo 20 asti, onnea matkaan kaikille!

*purulelu ja tuttinauha saatu