Syysretki

Perjantaita! Minulla olisi nyt niin monta kivaa juttua teille kerrottavana, että meinaa olla pää ihan pyörällä. Eilinen kului muotinäytöksen mallina, joka nostatti sykettä aika reilusti. Instasta saattoi seurata hieman tunnelmia, miten saattoikin jännittää niin paljon! Mutta hauskaa se lopulta oli!

Nyt ollaan jo takaisin normiarjessa ja suuntima pitäisi ottaa kohti neuvolaa, joten jätetään uutiset viikonlopulle, jos ehdin sitten rustailla pidempään. Arvontakin olisi tulossa ensi viikolla, olen itse ihan innoissani kun kaikkea kivaa on luvassa!

Nämä kuvat ovat kuitenkin parin päivän takaa. Kuvissa on turvallinen perusasu, joka taipuu arjen menoihin ja jossa imetys onnistuu. Rakastan niin syyskuun aurinkoa, joka näihin kuviin saatiin vangittua. Syyskuun kelit ovat olleet upeat, niin vähän sadetta ja niin paljon kaunista paistetta!

Mies ja kuopus käyvät kerran viikossa isä-vauvasirkuksessa ja tuosta hetkestä on tullut tärkeä kahdenkeskinen hetki minulle ja esikoiselle. Viimeksi lähdimme samoilemaan meille täysin vierasta reittiä metsään, löysimme kauniin lammen sorsineen ja päädymme todella kivaan leikkipuistoon. Kävin lopulta tarkistamassa tienviitasta tien nimen ja käskin miehen etsiä meidät, kun tuli hakemaan. Äkkiä hoksasinkin missä olimme, mutta kuinka virkistävää oli samoilla uusia polkuja kaksin esikoisen kanssa. Olimme molemmat iloisella tuulella illan, iltapala ja yöunet maittoivat ja unohdin jännittää muotinäytöshommia. Syksyssä on kyllä parasta tällaiset kelit ja maisemat!

paita H&M/farkut Cubus/takki Seppälä/laukku Liu Jo/kengät Emp (saatu blogin kautta)/korvikset Pilke/huivi muistaakseni Esprit

Oli mahtavaa olla eilen ammattilaisten meikattavana ja ihanissa vaatteissa, mutta ihania tällaiset pienet arkiretketkin ovat!


Mitä fiiliksiä syyskuusta? Asusta? Arvaatteko jo uutiseni…? Ihanaa viikonloppua!