Kun äiti ja tytär hurahtivat: Pompin AW16

Olipa kerran pimeä syyskuun ilta. Isi oli hakenut ohikulkumatkalla Pomp de Luxin paketin ja äiti ajatteli, että sovitellaan ne päivänvalossa, jotta saa helpommin kuvia. Päivällä myös isi on töissä eikä pääse hermostumaan tuikitarpeellisista pörrötakeista ja tsiljoonista pinneistä. Tytär halusi sovittaa heti. Eihän siinä. Valo ei oikein piisannut, en pysynyt kameran kanssa tytön perässä ja kaikkia väsytti. Silti Pomp de Luxin AW16-mallisto oli niin onnistunut ja kaikki tilatut jutut kivoja, että halusin tuoda sovituskuvat teillekin nähtäväksi.

Tyttö oli mukanani kutsuilla ja aina kun kysyin leikkien välissä väritoiveita, oli vastaus selvä. Roosalla mennään. Vähän nauratti, kun tilauksessani luki väri-kohdassa rose, light rose tai dark rose. Toisaalta nuo eri roosan sävyt ovat ihania ja klassisia, eivätkä kirkuvan pinkkejä. Tällaisia juttuja meille muun muassa tuli.

Leander henkselihousut. Pompin ulkohousut ovat olleet hyviä ja takki mahtuu edelleen, housunpuntit jäävät lyhyeksi. Tilasin siis vain housut, jotka ovat ihan marjapuuron väriset, pimeällä kuvattuna ei näköjään väri toistu oikein. Yhtään ei ole näistä esim. mennyt polvet rikki! Alla oleva mekkokin on muuten Pompin, kirpparilta niin en osaa kautta sanoa.

Microfleecesetti. En ole koskaan kokeillut näitä, mutta koska Suomen talvet ovat nykyään vettä ja loskaa, näillä ja välikausiasuilla pääsee pitkälle. Kovasti näitä kehuivat kutsuilla sekä myyjä että esittelijä, saas nähdä. Nyt mennäänkin yks kaks t-paidoissa syyskuussa kun tuli niin lämmin!

Sitten se höpö-hankinta, pörröinen Bala-takki. Aivan ihana hömpsötysvaate, joka on itse asiassa kääntötakki. Toinen puoli on kiiltävää ja paremmin säätä kestävää matskua, joten sen puolesta sai enemmän hyväksyntää mieheltäkin. Sekä setti pinnejä ja panta, joista yksi päässä.

Jimma ja Donovan-paidat. Meillä menee päälle mekot ja hameet, joten pari paitaa hameiden kaveriksi. Ihanan pehmeitä ja simppeleitä, samaan sävyyn löytyy kaapista Pompin leggareita.

Elida-mekko. Pehmeä mekko, jossa lapsen on helppo olla. Paras ratkaisu kiireisinä aamuina on lämmin pitkähihainen mekko, jonka kanssa saa leggarit jalkaan. Ehdoton tytön suosikki! 

Kun näitä roosan sävyisiä paitoja yhdistelee esimerkiksi siniseen hameeseen, tulee aika kiva setti. Kaikki vaatteet saivat hyväksynnän ja olivat sopivan (osa reilun) kokoisia, joten nappiin meni. Pompit ovat kyllä niin suosikkeja täällä ja niitä olen paljon kirppariltakin hamstrannut. Lapsi tunnistaa vaatteista ”puolikkaan sydämen”, vaikkei merkkiä tiedä.

Oletko itse käynyt syksyllä Pompin kutsuilla? Reipasta maanantaita, me lähdemme pukeutumistaistoa kohti, hops!


P.S. Vitamiiniarvonnassa kertyi arpoja 88 kappaletta ja onni potkaisi Marja-Liisaa! Kiitos osallistumisesta kaikille!