Myrskyn jälkeen

oli oikeasti poutasää! Pari viikkoa sitten vihmoi Rauli-myrsky menemään ja jäljet olivat sunnuntaina nähtävissä Arboretumissa. Puita oli kaatunut urakalla ja jopa sillan päälle, niin että sen kaide oli murtunut. Oli siinä puisto-osastolla hommaa! Kävimme pari viikkoa sitten tuijottelemassa myrskytuhoja ja ihmettelimme isoa massaa ihmisiä samassa paikassa, mutta kun huomasimme kaikkien tuijottelevan puhelimiaan päättelimme että taustalla on Pokemon. Hetken päästä näimme kinastelevan keski-ikäisen pariskunnan. Pariskunnan mies meuhkasi että laita se luuri pois ja nainen ei suostunut, älyttömäksi touhuksi mies Pokemoneja nimitti ja parisko lähti eri suuntiin. Voi Pokemon! Kuka on hurahtanut? Hullua miten ilmiö siitä on tullut! On puhuttu autojen alle jäämisestä, mutta avioriidoista ei vielä ole keskustelua! 

Valo oli tuolloin illalla täydellinen kuvaamiseen ja kukat kauniita. Myös siksi valo oli täydellinen, että pystyin olemaan ilman aurinkolaseja. Silmäni vuotavat vettä pienimmästäkin auringosta ilman laseja, mutta eikö ole aika eri fiilis kuvissa kun silmät näkyy? Kuka muistaa milloin täällä on ollut lasittomia kuvia? En minäkään.

Asu sen sijaan ei ollut ihan nappi, tämä paita on pitkäselkäiselle kerta kaikkiaan kamalan lyhyt ja päätyy kirppispinoon. Mansen blogikirppishän pidetään taas 9.10. ja täältä on lähdössä pöytään läjä niin isojen kuin pienten naisten vaatteita. Olethan tulossa paikalle?

paita SheIn/ farkut Cubus/ laukku Liu Jo/ korvikset Poola Kataryna/ kengät DKNY

Arboretum on kyllä kauneimpia paikkoja mitä Tampereelta löytyy, myrskytuhot antoivat sille ihan omat fiiliksensä.

Asiasta toiseen, tänään muuten vietetään terrori-iskujen vuosipäivää, muistatko itse missä olit 15 vuotta sitten? Minä muistan, olin Avoimen yliopiston luennolla ja ihmiset alkoivat puhua kesken luennon terroristi-iskusta, johon luennoitsija sanoi ”oli sitä joskus aiemminkin radiossa kuunnelma Maailmojen sodasta, jonka ihmiset ottivat tosissaan”. Voi hurja, mitäköhän luennoitsija mietti kun hänelle valkeni totuus?

Olipa läjä sekavia ajatuksia Pokemoneista lähtien, mutta heitä omasi kehiin kommenttiboksiin asusta tai muista aiheista!