Aikuiset leikki! (+arvontamuistutus)

Oli varmaankin syksyn sateisin päivä ja eteläisessä Suomessa tulvi, kun suuntasimme aikuisten juhliin leikkimään. Olimme saaneet kutsun viiden hengen 30v naamiaisiin ja olin innoissani. Minullahan oli haaveena pitää 30v naamiaiset aikaanaan ja olisin ehdottomasti ollut Helinä. Raskauspahoinvointi ja väsy veivät voiton, enkä koskaan pitänyt niitä juhlia, joten olinkin iloinen, kun saimme kutsun 30v bileisiin, joissa oli peräti viisi päivänsankaria. Ja teemana leffanaamiaiset! Siis voisin olla Helinä. Paitsi että. Aloimme pyörittää, että haluamme ehdottomasti olla samasta leffasta miehen kanssa eikä Peter Pan tai Koukku innostanut. Batman? Jack Sparrow? Aladdin? Miten meille tuli vain lastenleffoja mieleen? En tunnistanut montaa hahmoa paikankaan päällä, Darth Vaderin nyt sentäs, mutta Kummisetä-jutut ja minä… Sen sijaan järkytyin, kun äitini ei tiennyt mikä minä olin!

No Jessie! Woodya en saanut avecikseni, vaan Buzz Lightyear vei voiton, Tietäväthän kaikki nyt Toy Storyn? Siellä me pörräsimme uunoina batman-hahmojen, Bondin ja Audreyn seassa. Höhöö, miten minä nyt elän jotenkin lasten maailmassa… Puvut saapuivat ebaysta ja olivat suoraan sanottuna aika kuraa hintaansa nähden. Hattuni oli muovia ja askartelin siihen itse narun, peruukki tuli Kiinasta. Jännitimme ehtivätkö puvut saapua ennen h-hetkeä ja ne tulivat jo tiistaina, ei mennyt edes tiukille!

On upeaa kun jotkut jaksavat järjestää näin vimpan päälle juhlat, onhan niihin ilo mennä. Oli popcorn-kone, martinit lasissa, tietovisaa ja viisi kakkuakin, jokaiselle sankarille oma. Jokaista piti tietenkin maistaa ja olimme miehen kanssa samaa mieltä suosikeista.

Olen joskus muinoin nähnyt Kaamean kankkusen, mutten muistanut siitä mitään vauvajuttua. Sain siis puhelimesta demonstraation (lupa julkaisuun kysytty)

Kohti ääretöntä ja sen yli!

Tästä illan luovuuspisteet! Mikä leffa kyseessä? 50 Shades of Grey! Mainio idea!

Ihan nappijuttu oli Street Gastron ruokakärry (vai ruoka-auto, miksi tätä nimitetään?. Jokainen sai hakea valmiin annoksen, ei jonoja, ei kattamista ja siivoamista, ei pöydällä seisovia ruokia. Älyttömän hyvä idea! Lehtikaalisalaatin seuraksi sai valita kanaa, kasvista tai härkää ja annos oli muuten vielä iso. Tätä voin suositella kaikille isompia bileitä järkkäävälle!

Ainoa asia mikä harmitti, oli ulkoisen salaman puute. Puhuimme miehen kanssa, että se täytyisi ottaa, kun bileet järkätään leffateatterissa joka on arvatenkin pimeä. Muistimmeko lähtötohinassa sitä ottaa? Emme. Valo ei riittänyt millään kuvaamiseen ja ulkokuvat jäivät jatkuvan kaatosateen takia. Ehkä kaikkea ei tarvitsekaan tallettaa, sain kuitenkin jotain kuvamuistoja aikaiseksi.

Kiitämme lämpimästi että saimme olla paikalla, olipa hauskat kemut ja vaivaa niiden eteen nähty. Ja onnea vielä kerran! 

Kuka muu on järkännyt isoja synttäreitä? Tai ollut naamiaisissa?

P.S. Jos kaipaat piristystä omaan syksyysi, suosittelen lämpimästi osallistumaan vitamiiniarvontaan. Vielä viikonlopun ajan ehdit, klik!