Unofficial (ja pieni virallinen tiedote)

Nämä kuvat piti jäädä jo julkaisematta, kun niistäkin on kulunut kuukausi (!) aikaa. Olin niin rakastunut tai siis olen niin rakastunut noihin arskoihin, että halusin ne ikuistaa ja kuvatkin kuitenkin tänne tuoda. Nythän on niin lämmin, että kesäinen asukaan ei ole niin hassun näköinen! Näiden lasien malli, peililasi ja auringonvalossa vaihtuvat sävyt olivat täydelliset! Innostaako itseäsi peililasit?

Nämä kuvat otettiin kun kävimme katsomassa Lemmikkien salaista elämää, hyvä leffa sekin, mutta viikko sitten katsottu Dori kyllä todella hyvä omasta mielestäni! Otimme kuvat leffan jälkeen ja tuuli tuntui irrottavan tukan päästä. Juuri senkin takia nämä kuvat sopivat hyvin tämän hetken fiilikseen, tukka putkella mennään. Olen viihtynyt kyllä hurjan hyvin vauvamuskarissa ja muissa harrastuksissa, vaikka ajattelin että ne on jo nähty. Pikkuneiti nauraa ja viihtyy joka puolella todella hyvin ja on saanut joka harrastuksessa kommentteja sosiaalisuudestaan, iloisuudestaan ja… kulmakarvoistaan! Hih, tumma hän kyllä on. Tykkään ihan hirveästi kun saan vuorotellen puuhata tyttöjeni kanssa, saan antaa silloin heille 100% ajastani eikä aina tarvitse toisen kitistä tai odottaa. Viikon parhaita päiviä oli, kun esikoisen kerhoillessa saimme jumpata pienen kanssa, halailla ja naureskella ja sitten illalla pienemmän ollessa sirkuksessa sain käydä pitkällä lenkillä isomman kanssa. Sain juosta ilman kärryjä, jutella ummet ja lammet ilman hyssytystä ja tutin tökkimistä. Oli hyvä mieli illalla sellaisen päivän jälkeen!

caprit Soya Concept/ toppi Lindex/ kengät Migato/ arskat Unofficial (saatu blogin kautta)

Ja loppuun sitten pieni tiedote, kun irtaudun lasten maailmasta ja suuntaan Naisteniltaan Lielahteen. Sinne olette kaikki tervetulleita, eli ei muuta kuin ilmoittautumaan. Alla olevasta mainoksesta löydät ohjeet. Tämän kotiäidin pitäisi olla mallina siellä ja vähän (paljon) jännittää. Yritän muistaa hymyillä! Tulkaa mukaan tsemppaamaan ja nykäiskää hihasta jos ei olla ennen tavattu! 

Sinne se viikko taas hurahti ja kohti viikonloppua mennään! Mitä tiedossa? Nähdäänkö Naistenillassa?