Yllätyksiä rautakaupassa – uusi Cello Season

Kuten moni tietää, me remppasimme pari vuotta sitten talon aika lattiasta kattoon. Nekalan Rauta-Otrasta tuli silloin melkein toinen koti, sieltä ovat monet tapetit, kylppärin laatat ja saunavahat hommattu. Pyörimme siellä lukuisia kertoja taaperon perässä juosten, joimme välillä teet yläkerran kahviossa ja jatkoimme pähkäämistä, kun valitsimme vessan kalusteita. Paikka tuli todellakin tutuksi. Monesti miehen etsiessä ruuveja alakerrassa minä tutkailin yläkerran valikoimaa, josta löytyi jo tuolloin monenlaista verhoa ja sisustusjuttua. Kun Rauta-Otran kauppiaat Emilia ja Mikko Takamäki kutsuivat bloggareita pieneen tilaisuuteen Nekalaan saavuin sinne kuin toiseen kotiini. Mutta koti olikin muuttunut! Yläkertaan oli lanseerattu uusi Cello Season-valikoima. Yllätyin tavaran määrästä, siellähän oli vaikka mitä!

Oli hauskoja värejä, purkkeja ja keittiötarvikkeita, maljakoita ja säilytysratkaisuja. Jos aikatauluni ei olisi ollut lauantaina niin kiireinen, olisin jäänyt tenttaamaan apua lelusäilytyksen suhteen, se on niin toivotonta! Rauta-Otra tarjoaa nimittäin sisustusratkaisuja jopa avaimet käteen-periaatteella, jos hommasta haluaa päästä mahdollisimman helpolla (tai on sisustuksen suhteen vähän ideaköyhä niin kuin allekirjoittanut…). 

Leikkasin omasta pihasta auringonkukan Cellon maljakkoon. Simppeliä ja kaunista.

Cello Season-mallistoa myydään monessa K-Raudassa, paikat voit kurkata täältä. Ei sitä välttämättä ensimmäisenä suuntaa rautakauppaan sisustusostoksille, vai mitä? Mutta ajat muuttuvat, kannattaa käydä kurkkaamassa!

Rauta-Otrasta löytyy myynnistä myös Method-puhdistusaineet, jotka ovat ihanan tuoksuisia, myrkyttömiä ja sopivat vielä monelle allergikolle. Kun Call it homen Kati selitti pesevänsä näillä lattioilta mm. maitoa ja hyllyssä seisoi -25% lappu, olin myyty. Nappasin mukaan puhdistusaineen sekä tiskiaineen. Puklutahrat, here I come!

Ovatko tuttuja tuotteita itsellesi Cello Season tai Methodit?


*yhteistyössä Rauta-Otra Nekala