Tällä hetkellä

 Minna on osallistunut haasteeseen, jossa pitää postata joka päivä määrätystä aiheesta syyskuun ajan. Haasteen jotkut aiheet ovat niin hauskoja, että pakko napata pari omaankin blogiin. Niin kuin synttärimuistelot, niistä on ihan pakko postata joku päivä! Tänään nappasin aiheeksi tuon haasteen eiliseltä, mitä teen tällä hetkellä (tai oikeammin vastasin mitä olen tehnyt viime aikoina…). Nämä kuvat ovat puolestaan myrskypäivältä, kun Rauli hulmusi ja meinasi tulla vähän liikaa tuulta kuviin, mutta saatiin jotain otettua. Mekko päivittyi syyskeleihin hyvin alle laitetuilla housuilla ja vaatteet olivat perinteisesti vähän rypyssä. Tuo esikoiseni veti kameralle niin mahtavat muuvit, että pakko oli piristykseksi laittaa yksi hänenkin kuvansa loppuun!

Luen… Blogeja. Me Naiset ja Mondon luin viime viikolla, lisäksi olen tahkonnut Siiri-kirjoja ja Prinsessa-lehteä. 

Televiosta katson… Narcosin 2. kausi tuli Netflixiin, sen haluaisin katsoa. Eilen kävimme leffassa katsomassa Dorin, olipa muuten viihdyttävä leffa!
Yritän… pitää kotini siistinä, mutta hukumme pukluun. Sitä on koko ajan kaikkien vaatteilla, lattialla, matoissa, huonekaluissa… Milloin tämä vaihe loppuu? Tätä lausetta kirjoittaessa ryntäsin kolmesti kuivaamaan puklut.
Kokkaan… viikonloppuna en kokannut mitään, söimme juhlissa sekä äitini tekemää lasagnea.
Syön… Viikonlopun mättämisen jälkeen aamupuuro maistui ja tuntui mahassa aika hyvältä!
Juon… Teetä teetä teetä.
Menen… Yritän saada konkkaronkan seuraavaksi perhekerhoon. Se alkoi vime viikolla ja tykkäsimme kovin!
Rakastan… Uusia kohtaamisia. Lauantaina tapasin ensimmäistä kertaa Asikaisen. Oli jotenkin hassua, kun hän ei tiennyt minusta mitään ja minä hänestä paljonkin, olen lukenut blogia pitkään. Hän vaikutti yhtä ihanalta tyypiltä livenä kuin blogissaan. Illalla olin juhlissa, joissa oli 70 vierasta, joista tunsin mieheni lisäksi kaksi etukäteen. Huolimatta siitä ei tullut hiljaista hetkeä ja hauskaa oli, oli ihanaa tavata uusia ihmisiä. Vaikka toisaalta sitten paljon ajasta menee sellaiseen ”minulla on kaksi lasta”-sepustukseen.
Inhoan… No just nyt, kun viikonloppu oli kiva ja sain hyvin nukuttua ja niin edespäin inhoan… No niitä pukluja! :D Sitä että koko ajan joku on loppu ja pitäisi aina käydä kaupassa, mikä on sitten taas kahden pienen kanssa vähemmän rentouttavaa puuhaa. Tällä hetkellä loppu on pyykinpesuaine, tilanne on korjattava aika pian.
Ajattelen… Ajattelin viikonloppuna monta kertaa miten onnekas olin. Lauantaikin sisälsi ”ihan kaikkea”; perheuinnin nelistään, joka oli todella kivaa, blogitilaisuuden, jossa oli ihanaa kuvata ja tavata ihmisiä ja juhlat aikuisten kesken. Että sain kokea kaikki nämä. Kiitollinen olen.
Tunnen… että meinaa vähän väsyttää, viikonloppu sisälsi vähän lyhyet yöt.
Toivon… että selvitään kohtuu pienillä kiukuilla aamupäivästä, lapset heräsivät poikkeuksellisen aikaisin tänään.
Kuuntelen… Kuuntelin juuri Saara Aallon Let it go-version, jossa hän laulaa 15 eri kielellä. No morjens mikä mimmi! Huikeeta!
Juhlin… Uuh, niin tein lauantaina. :D
Haistan… Ostin myrkytöntä Method-pesuainetta viikonloppuna, lupaa tuoksuvansa greipille mutta on aika mieto haju. Suihkun sitä juuri vimmatusti puklutahroihin.
Kiitän…. No tämä tulikin aiemmissa vastattua, kiitän, että minulla on perhe, ystäviä, läheisiä, että on isovanhemmat joille on helppo jättää tytöt, kun pitävät heitä niin hyvänä.
Aloitan… Hmm, ehkä pitäisi alkaa nyt pukea jos meinaa sinne kerhoon!

Lopetan… Koneella roikkumisen nyt ja toivotan kaikille reipasta uutta viikkoa!

mekko Your Face/ housut Katri Niskanen/ kengät Vamos/ huivi pienestä putiikista Valkeakoskella/ arskat Vogue/korvikset Pilke

Miten oma maanantaisi starttasi?