Viikonlopun vitamiiniarvonta!

Heti kun saatiin Neutrogenan arvonta pulkkaan, laitetaan ilmoille uusi arvonta koskien suuhun suihkutettavia vitamiineja. Muistatteko kirjoitukseni niistä kesältä? Nämä vitamiinit ovat olleet suosikkejamme, erityisesti esikoisen mielestä nämä ovat huippuhauskoja. Matkoille ovat olleet todella helppoja ottaa mukaan ja sujahtavat vaikka käsilaukkuun.

Koska syyskuuta jo mennään ja aurinko paistaa koko ajan vähemmän, nousee D-vitamiinin tarpeemme. Senpä takia vitamiiniarvonta sopii mielestäni syksyyn paremmin kuin hyvin ja yksi onnekas saa palkinnoksi tämän paketin vitamiineja!

Sarjan vauvavitamiinissa on vitamiinia 7,5 mcg, vaikka suositus on Suomessa 10mg. Lastenvitamiinissa, jossa pitoisuus on 10 mcg on taas ikäsuositus 5+ vuotta, vaikka Suomessa tuota annettaisiin ihan vauvoillekin. Olemmekin tehneet niin, että vauva on saanut sinisen vitamiinin, esikoinen tuon oranssin ja äiti vihreän. On muuten aamun hauska hetki lasten mielestä, kun jokainen suihkii omasta pullosta vitamiinit suuhun! Olen ajatellut, että vaikka tuossa vauvaversiossa on vähän ”liian vähän” vitamiinia, se menee kaikki suuhun ja imeytyy aivan erilailla, kuin jos annostelisin tippoja tutilla tai lusikalla suuhun, hävikkiä ei näissä suihkeissa ole, eli varmaan sama lopputulos.

Nyt arvottava paketti sisältää seuraavat vitamiinit:

DLUX Infant d-vitamiinisuihke. D-vitamiinisuihke vauvoille. Suihkeessa luontainen mansikka-aromi. Tutkimusten mukaan tämä on koliikkiystävällinen D-vitamiinivalmiste.

DLUX 3000 d-vitamiinisuihke. Suihkutettava vahva D3-vitamiini, yksi suihkaus päivässä riittää.

DLUX junior d-vitamiinisuihke. D-vitamiini lapsille, jossa yksi suihkaus sisältää 10 mcg vitamiinia.

Uni Magnesium-spray. Suoraan iholle yötä vasten suihkittava magnesium-spray auttaa nukkumaan normaalisti ja luonnollisesti.

Entä tiedä saako ikiliikkuva perheeni vitamiineista virtaa vai mistä, siellä ne kuvan alalaidassa taas paahtavat menemään!

Muut vitamiinit ovat suuhun suihkutettavia, mutta magnesium on iholle käytettävä. Sitä suositellaan 10 suihkautusta päivässä ja itse asiassa löysin ulkoisesti käytettävän magnesiumsuihkeen aikanani hierojani kautta. Hän laittoi sitä pahimpiin jumikohtiin hieronnassa käydessäni ja kehotti etten käymästä samana iltana suihkussa, jotta teho olisi paras. Tässä suihkeessa luonnon magnesiumia tehostavat kamomilla, bergamotti, myskisalvia sekä eteeriset öljyt. Suoraan iholle annosteltavan magnesiumin on tutkimuksissa osoitettu nostavan magnesiumtasoa sisäisesti nautittavia tuotteita nopeammin. Paketissa vinkataan suihkauttamaan muun muassa jaloille magnesiumia ja olenkin laittanut yöksi magnesiumia jaloille ja villasukat jalkaan, rauhoittaa urheilusta ja paljosta kävelystä jumiutuneita kinttuja. Lisäksi hierojani vinkkasi aikanaan, että jos magnesiumia laittaa korvan taa tai ohimoille päänsäryn tullessa, se saattaa auttaa ja viedä sen pois! Magnesiumlisän pitäisi auttaa myös univaivoihin, joten tämä on unettomuudesta kärsivällekin apuna!

Jos siis haluaisit kokeilla tätä vitamiinipakettia, osallistu ihmeessä arvontaan!

Arvonnan säännöt ovat seuraavat:

1. Jätä kommentti tähän postaukseen, anonyymi jätä jokin yhteystieto myös! Kommentilla saat yhden arvan. Saa myös kertoa ovatko nämä tuotteet tuttuja?


2. Saat lisäarvan jos olet kirjautunut lukijani, kanavalla ei väliä (blogger, facebook, bloglovin, blogit.fi).


3. Huikkaa myös oletko mukana yhdellä vai kahdella arvalla!


Arvonta päättyy sunnuntaina 11.9.2016 klo 18, onnea matkaan kaikille!

Leppoisaa sunnuntaita sekä arpaonnea!

*kuvien tuotteet saatu blogin kautta