Kotikutsujen luvattu aika ja Silverjunglen AW16

Varma syksyn merkki on se, että kotikutsuja piisaa kun AW-mallistot pärähtävät eetteriin merkeillä. Kotikutsujen järkkääminen on huippukivaa ja samalla kamalaa. Viimeiseen asti saa arpoa kuka tulee ja tuleeko kukaan, montako kahvikuppia kattaa esiin, kuinka moni sairastuu, kuinka monella on muksu mukana ja kattaako lapsille syömistä pöytään ja lista jatkuu. Välillä näytti siltä, että meitä kutsuilee kolme henkeä, lopulta kasassa oli 11 aikuista jaaa… Ehkä 7 lasta? Eli juuri se raja, millä emäntä saa tilauksestaan -30% alen ylitettiin! 

Minä tykkään pitää kutsuja ihan sen takia, että saan kavereita kylään, itselleni juttuseuraa ja lapsikin saa yleensä leikkiseuraa. Tällä kertaa olin jo päättänyt, etten tilaa mitään, mutta koska sain tuon isomman alen päädyin tilaamaan esikoiselle ja itselleni samistelumekot/tunikat. Olisin halunnut tilata molemmille harmaat, mutta ei kelpaa pienelle, siis äidille harmaa ja tyttärelle pinkki. Tunikan koot alkoivat niin isosta että kuopus jäi ilman, muuten oltaisiin samisteltu urakalla. Minä tykkään Silverjunglen vaatteista kovasti, erityisesti niiden sävyistä ja materiaaleista, menevät Pomp de Luxin vaatteiden kanssa omiin suosikkeihini!

Minna aloitti esittelijänä tällä kaudella ja me tilasimme siis nämä tunikat, jotka hänen kädessään on. Kutsut olivat toiset, jotka hän piti eikä kyllä huomannut, niin sujuvasti tuli tiedot ja esittelyt. Samaa sanoi kaveri seuraavana päivänä. Hyvä Minna, tsemppiä jatkoonkin!

Tämän syksyn mallistossa ihastuin ehkä enemmän lasten- kuin aikuistenmallistoon. Tutut tähdet ja sydämet löytyvät vaatteista, lisäksi mm. hyväksi havaitut trikootakit jatkavat aikuisten puolella. Kaverini sanoi, että arveli minun tarttuvan kirkkaan pinkkiin maxipaitaan rekissä, mutta ei ei, minä tilasin harmaata. Jälleen kerran tuli vastaan se, että tykkään enemmän ja enemmän rauhallisimmista väreistä, mitä tämä on! Lapsille oli luvassa frillakuosia kuten yleensäkin, joka aiheutti yhdessä vieraana olleessa pikkutytössä ”OIH”-huokauksen. Se oli ainakin aito palaute, kyllä meilläkin frillat kelpaavat hyvin!

Vaikka emännän ominaisuudessa ehtii valitettavan vähän jutella kun vieraita on paljon, on omat lapset, on mallisto mihin tutustua ja arki-iltana kukaan ei ole pitkään, oli silti ihanaa saada koti täyteen elämää ja kavereita. Minä tykkään kyllä kutsuja kovasti järjestää! Minnalle pointsit siitä, että jäi vielä juttelemaan rauhassa vieraiden lähdettyä, yleensä esittelijöilläkin on niin palava kiire, että tämä oli harvinaista herkkua. Kiitos Minna!

Kutsuilla oli tarjolla vähän sitä sun tätä hedelmistä karkkeihin. Itse tein chilitonnikalapiirakan pöytään ja äitini leipoi punaherukka-marenkipiiraan, minusta on ihanaa kun on jotain itse tehtyäkin pöydässä, vaikka aina ei tietenkään ehdi leipomaan. Huomaa muuten, että pöytä on kuvattu valoisalla ja vaatteet myöhään illalla valon jo vähentyessä, alkaa olla aika kaivaa ulkoinen salama esiin. Syksyn huomaa siis tässäkin!

Siinäpä oli pienet maistiaiset uudesta mallistosta sekä kutsuista, mitä pidätte uusista tuotteista?


Oletko jo kotikutsuillut tänä syksynä?