Kolmen setin kosmetiikka-arvonta lukijoille!

Jee! Arvonnat piristävät niin tätä hommaa, vai mitä olette mieltä? Nyt minulla on ilo arpoa kolme erilaista Neutrogenan settiä, joista kaksi arvotaan blogissa ja yksi facebookin puolella. Luehan siis tarkkaan säännöt!

Blogin puolella arvotaan nämä kaksi settiä. Setti numero 1 sisältää kaksi eri sävyistä CC-voidetta, joita voi myös sekoittaa oikean sävyn löytämiseksi. Neutrogenan Visibly Clear Correct & Perfect CC-voide sisältää MICROCLEAR-teknologian, joka lupaa hoitaa jo puhjenneita finnejä, estää uusien finnien syntymistä ja parantaa ihonsävyä haalistamalla finneistä jääneitä arpia. Se siis samalla hoitaa ja toimii sävyttävänä voiteena ja jättää iholle mattapinnan. Lisäksi setissä on täsmähoito ihon epäpuhtauksille, geeli, jota levitetään täsmätuotteena epäpuhtauksien päälle.

Setti numero 2 sisältää samat kaksi CC-voidetta ja lisäksi öljyttömän ja rasvattoman kosteusvoiteen. Yhdessä nämä tuotteet korjaavat ihon epäpuhtauksia ja pitävät ihon mattapintaisena. Itse ihastuin erityisesti tähän kosteusvoiteeseen, se imeytyy hetkessä ja tekee ihosta ihanan freesin tuntuisen!

Ja ne säännöt sitten! 

Mukana arvonnassa olet, kun olet kirjautunut lukijani ja jätät tähän postaukseen kommentin, jossa kerrot, haluaisitko setin 1 vai 2. Ei väliä minkä kanavan kautta seuraat (blogit.fi, blogger, bloglovin, facebook). Helpoiten saat seurantakanavat näkyviin, kun klikkaat mobiiliversion sijasta selainversioon, kanavat näkyvät myös sivupalkissa.

Lisäksi  facebookissa arvotaan erikseen setti Neutrogenan putsareita, käy siellä osallistumassa myös! Yhteensä arvonnassa kolme settiä, toki mahdollista että arpaonni suosii tosissaan ja toinen näistä seteistä sekä fb:n setti lähtevät samalle lukijalle. 

Arvonnat sulkeutuvat 31.8.2016 klo 18. ONNEA MATKAAN!


*tuotteet saatu Why not PR-toimiston kautta