Intona Intosta

Minä olen nyt kakkosen kohdalla hurahtanut kirppiksiin vielä entistä enemmän. Varsinkin vauvanvaatetta löytyy niin pilvin pimein hyvälaatuisena kirppareilta, ettei uutena tule ostettua kuin lähinnä samisvaatteita. Olen jopa löytänyt vauvakoossa kuopukselle mekkoja, joita isomman kaapista löytyy, eli samistelukin on välillä onnistunut kirpparin kautta.

Teen aika paljon ostoksia fb-kirppareilta ja paljon paljon olen niillä myynytkin. Välillä kuitenkin nettipalstojen säännöt, taistelut, varailut ja pakkailut väsyttävät, joten livekirputkin ovat paikallaan. Olen kuullut paljon paljon kehuja Ylöjärvellä sijaitsevasta Intosta, jossa myydään lastenvaatetta ja tavaraa sekä järkätään tapahtumia. En kuitenkaan ikinä ole saanut aikaiseksi lähteä Ylöjärvelle asti (ihan kuin sinne nyt olisi niin pitkä matka, ei vain ole tullut mentyä). Mutta nyt meillä on Tampereella oma Into!

Papu Designin popcorn-mekkoa hypistelin, sillä se oli -50%pöydässä, mutta vielä niin iso etten viitsinyt seisottaa kaapissa.

Kävimme kurkkimassa Koskikeskuksen alakertaan avannutta Intoa ihan into piukeana ja räpsin muutamat kuvat jakaakseni innostustani teille! Kahden pienen kanssa liikenteessä ollessa en ehtinyt kuviin kauheasti panostaa, mutta näette miten ihanan siistiä kirpparilla on ja kamat siististi rekeissä. Etualalla kirppiksellä on myös Intoshop, jossa myydään ihan uuttakin tavaraa.

Paikasta löytyy myös leikkinurkkaus, joten esikoista ei meinannut saada täältä pois. Hän leikki innoissaan ja kiersi pöytiä löytäen ties kuinka monta nukkea, kun itse yritin etsiä hänelle vaatetta. Kaikki 104 cm kokoiset vaatteet jäivät yks kaks pieneksi ja metsästin 110 cm vaatetta, mutta kyllähän sen huomaa minkä ikäiset käyttävät vaatteensa aika loppuun. ;)

Ilahduin kuitenkin suuresti löydöistäni, jotka olivat Gugguun toppi, jossa oli laput kiinni. Itse asiassa sen kokolapussa seisoo 140 cm, mutta kun se oli uusi ja pöydässä, jossa kaikki oli -50% totesin sen menevän meillä mekkona ja myöhemmin toppina. Newbie-mekko, farkkutakki sekä aivan uutta vastaava Pomp de Luxin mekko kustansivat yhteensä 30 euroa. Pelkästään tuon uuden topin hinta olisi 40 euroa. Ja kaikki nämä aivan priimaa. Olin niin intona Inton tarjonnasta, että tulin sitä teille hehkuttamaan! Ja Koskarissa, siellä on niin helppo käydä! 

Intoon pääsee tutkailemaan joka päivä, aukioloajat ovat seuraavat:

Ma-pe: 10:00 – 18:00
La: 10:00 – 17:00
Su: 12:00 – 16:00


Oletko löytänyt Inton? Tai innostutko kirppareista, vinkkaa mistä tekee hyviä löytöjä!