Hääpäiväasu ja yllättävä kohtaaminen

Pääsimme viettämään hääpäiväämme syöden hyvin jyväskyläläisessä Harmoonissa, joka oli kyllä erittäin positiivinen kokemus. Ylipäätään lämpöisen ruoan syöminen istuen, sekin on luksusta, mutta kun palettiin lisätään hirmuinen määrä hyviä makuja, tulos oli kyllä täyskymppi! Söin muuten ensimmäistä kertaa nyhtökauraa, josta jäi vähän ”no jaa”-olo. Mutta palaan vielä ravintolaan myöhemmin, iso kiitos isovanhemmille että pääsimme syömään. 

Hääpäiväasu kuvattiin nopeasti Harmoonin lähellä, tiesin että valo on haastava, yläosan palaessa puhki ja alaosan jäädessä pimeään. Olimme kuvaamassa minuutti ennen pöytävarausta, joten emme viitsineet jäädä viilaamaan pilkkua, ettei pöytä mene. Asun kanssa olin ottanut hienoisen riskin, sillä ostin paidan sovittamatta Relove-kirpparilta ja muuta ei ollut reissussa mukana, jännitti siis onko paita hyvän kokoinen ja istuuko hameen kanssa. Ei ehkä ihan täysillä, mutta ihan kiva setti oli. Tässä se aikuistuminen näkyy, tuollainen nuden värinen paita ei olisi ikinä päätynyt kaappiini muutama vuosi sitten. Totesin olevani nyt sitten täysin Henkkamaukan asussa, mistä mies yllättyi. Tämä hame on kyllä paras H&M-ostos ikinä ja todella jämäkkää kangastakin! 

Mikään hopppu ravintolaan ei olisi ollut, sillä siellä ei ollut alakerrassa ketään, yläkerrassa vietettiin häitä. Kauaa emme ehtineet istua, kun sisään astui muita ihmisiä. Vilkaisin heitä ja totesin, että tuttuja naamoja, mutta niitähän Jyväskylässä näkyy. Kunnes katsoin uudestaan – sehän on entinen kollegani miesystävänsä kanssa, jotka asuu Kööpenhaminassa, eli MuruMoun Terhi. En meinannut saada sanaa suustani kun halasimme, olin niin hämmentynyt! Viimeksi näimme 1,5 vuotta sitten Köpiksessä, mutta että Jyväskylässä tietyn ravintolan alakerrassa… Ihana sattuma, kyllä hymyilytti, Terhi on aivan ihana tyyppi. Onko Terhin blogi tuttu itsellesi?

paita H&M (second hand)/ hame H&M/ kengät Clarks/ takki Gap/ kello Tommy Hilfiger/ rannekoru Oxxo/ arskat Unofficial (saatu blogin kautta)

Käsittämätöntä miten kesäinen viikonloppu oli ja uusi viikko taas täyttä sadetta. Mietin muistanko väärin viime elokuun, kun valitin hellettä ja sitä kuinka se maksimoi raskauspahoinvoinnin. Mutta en, facebook muistutti että olen tasan vuosi sitten liihoitellut maksimekossa hellepäivänä. Onneksi viikonloppuna paistoi!

Kohti siis uutta sadepäivää, onneksi tiedossa on kivoja juttuja. Ja hei, pari arvontaa olisi pian tulossa blogiin, pysykäähän matkassa! Toivottavasti värikylläinen hame toi piristystä aamuun! Onko muuten Harmooni itsellesi tuttu?